Fotbal intern

Ce debut pentru Risto Radunovic! Transferul iernii de la FCSB, pasă de gol: “Avem o echipă foarte bună”

15.01.2021 | 22:11
Ce debut pentru Risto Radunovic Transferul iernii de la FCSB pasa de gol Avem o echipa foarte buna
Ce debut pentru Risto Radunovic! Transferul iernii de la FCSB, pasa de gol
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic debutează cu o pasă de gol la FCSB și se dovedește a fi un transfer excelent pentru echipa lui Toni Petrea. 

Muntenegreanul a centrat excelent la golul lui Dennis Man din minutul 76, care a deblocat tabela, într-un moment în care partida părea că se îndreaptă către un 0-0.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a fost extrem de inspirat și l-a folosit din primul minut pe noul venit, chiar împotriva fostei sale echipe, Astra Giurgiu, un meci special pentru fundașul stânga.

Risto Radunovic o ajută pe FCSB să câștige trei puncte cu Astra Giurgiu

Risto Radunovic a avut o prestație solidă la debutul pentru FCSB și a ajutat echipa într-un moment dificil, când echipa sa nu reușea să înscrie, cu doar 15 minute înainte de final, iar fundașul a fost foarte fericit la finalul partidei:„Foarte important că am câștigat meciul. Eu sunt profesionist și vreau să îmi fac treaba cât pot de bine, chiar dacă am jucat venit de la Astra. Eu sunt acum la Steaua și vreau să îmi fac treaba aici”, a fost prima declarație a jucătorului la debutul pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Astrei este singurul transfer din această pauză de iarnă pentru FCSB, după ce transferul lui Denis Haruț a căzut în ultima moment, spre dezamăgirea jucătorului lui FC Botoșani. Și Risto Radunovic a ținut să le mulțumească tuturor pentru încrederea acordată și felul în care a fost primit la echipă, ceea ce l-a ajutat să intre în angrenajul echipei: „Organizarea e foarte bună şi avem toate condiţiile pe care le dorim şi trebuie să avem plăcere de joc. Şi eu sunt suprins, m-au primit foarte bine deşi sunt de două săptămâni aici. Avem o echipă foarte bună, tânără care are foame de trofee şi de performanță”, a mai spus încântat fostul jucător al Astrei,

Radunovic nu a avut probleme în flancul său și l-a închis foarte bine, ba chiar a participat la una dintre cele mai frumoase faze ale meciului. Coman îi pasează cu călcâiul lui Radunovic, care centrează „ca la manual” și îi pune mingea pe cap lui Dennis Man, pentru 1-0. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic a oferit primul interviu ca jucător al FCSB și e pe placul lui Becali

Risto Radunovic a oferit primul interviu din postura de jucător al FCSB în cantonamentul din Antalya și părea extrem de montat înaintea partidei cu Astra Giurgiu: „Da, sigur, asta e cel mai important (n.r. să câștige titlul). Jucam la Astra și aici vreau să câștig trofee. Asta e ambiția mea, să câștigăm cele mai multe trofee”, a spus fundașul stânga.

Muntenegreanul este un transfer pe placul lui Gigi Becali, fundașul fiind foarte credincios: merge des la biserică și este creștin-ortodox. Patronul actualului lider din Liga 1 a anunțat de nenumărate ori că de acum înainte va transfera preponderent doar jucători români, singurele excepții sunt jucătorii străini care sunt de religie ortodoxă, iar Risto Radunovic îndeplinește acest criteriu esențial pentru patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic a venit în România de la Buducnost Podgorica, iar suporterii fostei sale echipe l-au inclus în echipa ultimului deceniu.

„Vreau ca echipă să jucăm bine, avem un program foarte greu și e foarte importantă victoria, pentru că e un sezon lung cu peste 30 de meciuri” – Risto Radunovic


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 1,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT