Dan Petrescu, primul contactat de Federaţie! Se aşteaptă un răspuns până joi seara: "E sigur sută la sută"

CFR Cluj, Dan Petrescu, Iuliu Mureşan, echipa naţională

Planul oficialilor FRF de a-l numi pe Dan Petrescu selecţioner în locul lui Christoph Daum pare să fi dat greş, în ciuda faptului că Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă s-au deplasat personal la Cluj-Napoca pentru a discuta faţă în faţă cu actualul tehnician al grupării din Gruia. La un moment dat, totul convergea spre un accept din partea "Bursucului", însă situaţia s-a schimbat în doar câteva ore la 180 de grade.

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, este cel care a dezvăluit miercuri dimineaţă, la Pro X, că Dan Petrescu i-a refuzat pe şefii FRF şi că nu se mai pune problema să devină selecţionerul României. Se pare că una dintre variantele în care fostul mare internaţional ar fi ajuns la cârma naţionalei, era aceea de a antrena în paralel şi pe CFR, însă nici în legătură cu aceasta nu s-a ajuns la un acord. Oricum, FRF aşteaptă un răspuns definitiv de la Dan Petrescu până joi seara! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi. 

Dan Petrescu se simte bine la Cluj

"Dan Petrescu se simte foarte bine la noi. E sigur sută la sută că va rămâne la noi. Suntem mereu lângă el şi apreciază faptul că de fiecare dată rezolvăm rapid orice problemă. Da, a existat o discuţie cu şefii Federaţiei, dar Petrescu le-a transmis că, cel puţin pentru moment, nu se pune problema să plece de la a CFR Cluj", a declarat Mureşan.

Acesta a mai precizat că şi-ar dori la naţională un selecţioner care să cunoscă bine întrecerea internă. "Vreau în locul lui Daum un selecţioner român, bun, care să cunoască bine campionatul şi jucătorii români. Hagi ar fi o soluţie, dar nu vrea pentru că nu-şi poate părăsi afacerea şi clubul, acum când face performanţă", a mai spus şeful grupării din Gruia. Pe lista numelor propuse de Comisia Tehnică a FRF se mai află, pe lângă Dan Petrescu, Gică Hagi şi Cosmin Contra.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775