News

Ce decizie a luat Aurel Bălășoiu, deputatul exclus din PSD după un scandal sexual. Cererea depusă la Camera Deputaților

Aurel Bălășoiu, deputatul exclus recent din PSD după un scandal sexual, a luat o decizie de ultim moment. Cererea depusă de acesta, marți, la Camera Deputaților.
04.10.2022 | 12:36
Ce decizie a luat Aurel Balasoiu deputatul exclus din PSD dupa un scandal sexual Cererea depusa la Camera Deputatilor
Aurel Bălășoiu, deputatul exclus din PSD în urma unui scandal sexual, și-a luat concediu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

PSD a anunțat, în weekend, excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. Decizia, luată în urma apariției unui filmuleţ în care politicianul ar apărea împreună cu o altă persoană, în ipostaze intime.

Aurel Bălășoiu, deputatul exclus din PSD în urma unui scandal sexual, și-a luat concediu. Cererea politicianului

Între timp, deputatul Argeș a cerut concediu cu plată de la Parlament. Cererea este pentru zilele în care au loc şedinţe de plen şi comisii, până în data de 19 octombrie. Acesta a spus că face solicitarea din ”motive personale”.

ADVERTISEMENT

În documentul ajuns pe adresa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, Aurel Bălăşoiu solicită aprobarea concediului cu plată pentru perioadele: 4 – 5 octombrie, 10 – 12 octombrie şi 17 – 19 octombrie.

”Subsemnatul Bălășoiu Aurel, deputat în circumscripția electorală nr. 3 Argeș, vă rog să-mi aprobați efectuarea concediului cu plată în perioadele 4-5 octombrie, 10 – 12 octombrie, 17 – 19 octombrie”, conform cererii înregistrate la Biroul Permanent al Camerei Deputaților, notează Libertatea.

ADVERTISEMENT

Conform regulamentului postat pe site-ul Camerei Deputaților, ”deputaţii pot obţine concedii plătite pentru rezolvarea unor probleme personale de cel mult 8 zile în cursul unei sesiuni, cu acordul Biroului permanent.

Peste această durată se pot solicita Biroului permanent concedii fără plată”.

În ceea ce-l privește pe Aurel Bălășoiu, acesta nu a mai beneficiat în actuala sesiune de concediu plătit, mai notează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Aurel Bălășoiu, în centrul unui scandal sexual uriaș

Aurel Bălășoiu se află în centrul unui scandal sexual uriaș, izbucnit sâmbătă seară. Atunci, în spațiul public au apărut imagini cu un tânăr gol cu care deputatul ar fi întreținut relații sexuale, iar informațiile inițiale sugerau că tânărul este minor.

Tot sâmbătă, conducerea PSD a decis excluderea din partid a deputatului. În plus, formațiunea a mai transmis că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. PSD a amenințat că va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare.

ADVERTISEMENT

”Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”, a precizat formaţiunea într-o postare pe Facebook.

Aurel Bălăşoiu este deputat PSD de Argeş. El se află la primul mandat în Legislativul României.

ADVERTISEMENT