Life

Ce decizie a luat Camelia Mitoșeru după ce a fost externată din spital: ”Viața e un cadou de la Dumnezeu”

După ce a fost externată din spital, în urma unei probleme de sănătate care i-ar fi putut pune viața în pericol, Camelia Mitoșeru a luat o decizie radicală. Ce a realizat acum mama prezentatorului Mihai Mitoșeru?
25.11.2021 | 12:31
Ce decizie a luat Camelia Mitoseru dupa ce a fost externata din spital Viata e un cadou de la Dumnezeu
ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni, Camelia Mitoșeru a fost găsită în propria locuință chiar de fiul ei în stare gravă, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital.

Din fericire însă, la scurt timp după ce a fost preluată de medici, starea de sănătate a actriței s-a îmbunătățit, având parte de o recuperare miraculoasă, motiv pentru care la doar câteva zile distanță a și fost externată din unitatea medicală.

ADVERTISEMENT

Camelia Mitoșeru a decis să nu mai renunțe la tratament

Ziua în care a realizat că viața sa atârnă de un fir de ață a făcut-o pe Camelia Mitoșeru să își schimbe radical viziunea.

Dacă până în acel moment, spune ea, nu era mai deloc de acord cu faptul că trebuie să urmeze un tratament medicamentos, acum, când a conștientizat mai mult ca niciodată că pastilele prescrise de medic îi sunt necesare, actrița nu se mai abate deloc de la rutina zilnică.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, pentru că, spune ea, nu și-a putut imagina vreo clipă o recuperare atât de rapidă și completă, acum, de teamă ca nu cumva să existe vreo zi în care să uite de tratament sau să ia prea multe pastile, vedeta își anunță fiul ori de câte ori înghite vreo pastilă, ca totul să fie astfel trecut clar în agendă.

”În ziua aia (n.r. când mi s-a făcut rău) nu am luat intenționat pastilele, am vrut să le elimin ușor-ușor. Acum jur că le iau cu sfințenie și mai mult decât atât, de frică să nu uit de ele, că le-am luat sau nu, de fiecare dată când le iau, dimineața și seara, îi dau mesaj lui Mihai.

ADVERTISEMENT

Ferească Dumnezeu pe toată lumea! M-am speriat atunci că nu puteam să vorbesc, nici nu mi-am închipuit că o să mă recuperez complet. Nu mi-a fost frică de moarte, dar puteam să nu mai merg, să rămân la pat, să nu mai vorbesc, de aceea acum merg cu teamă. ”, a spus Camelia Mitoșeru, la Antena Stars.

După ce a fost externată, și-a luat măsuri de precauție

Pe lângă decizia de a nu se mai abate absolut deloc de la tratament, Camelia Mitoșeru, fiindcă locuiește singură, a decis, împreună cu Mihai, în caz de orice, să existe o persoană care să îi poată oferi mereu primul ajutor.

ADVERTISEMENT

”Acum am vorbit și cu președinta blocului, i-am dat și ei o cheie, în caz de orice. Chiar m-a sunat Mihai odată și nu i-am răspuns pentru că vorbeam la telefon și a trimis-o pe președinta blocului imediat la mine. S-a speriat!”, a mai adăugat vedeta.

În urma celor întâmplate, mai ales că nu este pentru prima dată când viața o pune la încercare, Camelia Mitoșeru spune că apreciază din ce în ce mai mult faptul că mereu i s-a mai dat o șansă de a trăi și de a se bucura de cei care îi sunt aproape.

”Viața e un cadou de la Dumnezeu, îmi place să mă uit la tineri, realizez că eu niciodată nu am apreciat tinerețea, mi s-a părut că mi se cuvinte”, a concluzionat actrița.

ADVERTISEMENT