Fotbal international

Ce decizie a luat Cristiano Ronaldo după ce a aflat că nu va câștiga Balonul de Aur

11.10.2018 | 08:25
Ce decizie a luat Cristiano Ronaldo dupa ce a aflat ca nu va castiga Balonul de Aur

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a luat o decizie radicală după ce a aflat că nu va câștiga Balonul de Aur în acest an. Superstarul portughez este hotărât să boicoteze o competiție patronată de UEFA, considerând că oficialii forului european și fostul său club Real Madrid încearcă să-l discrediteze.

După ce a pierdut titlul de cel mai bun fotbalist al anului acordat de FIFA în defavoarea fostului său coechipier de la Real Madrid, Luka Modric, Cristiano Ronaldo a primit informații că mijlocașul croat, vicecampion mondial, se va impune și în lupta pentru Balonul de Aur. Cel mai probabil, portughezul nu se va prezenta la eveniment, așa cum s-a întâmplat și la Gala FIFA.

Cristiano Ronaldo a decis să nu joace în Liga Națiunilor după ce a aflat că nu va câștiga Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo a pus toate aceste decizii pe influența pe care o are la nivel înalt președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez. Portughezul consideră că boss-ul ”galacticilor” încearcă să minimalizeze performanțele reușite de el în acest sezon, deoarece în vară a ales să plece la Juventus Torino.

De altfel, Cristiano Ronaldo consideră că eliminarea sa din meciul cu FC Valencia din Champions League nu a fost întâmplătoare, la baza acelei decizii aflându-se interese comune ale UEFA și Real Madrid. Cu toate acestea, deși a primit direct cartonașul roșu atunci, portughezul nu a fost suspendat decât o etapă.

Cristiano Ronaldo părăsește terenul plângând după ce a fost eliminat în partida Valencia - Juventus
Cristiano Ronaldo părăsește terenul plângând după ce a fost eliminat în partida Valencia – Juventus

Toate aceste lucruri par să-l fi adus într-o stare de nervozitate maximă pe Cristiano Ronaldo, care l-ar fi anunțat pe președintele federației portugheze că în semn de protest nu va juca niciun meci în Liga Națiunilor. ”Vor să mă umilească, iar eu nu accept asta. La revedere cu Liga Naţiunilor”, ar fi spus jucătorul lui Juventus Torino.

Ronaldo, probleme uriașe în scandalul în care este acuzat de viol

Toate aceste probleme par însă extrem de mici în comparație cu acuzația de viol pe care i-o aduce o femeie din Statele Unite ale Americii. Poliția americană a redeschis cazul, iar Der Spiegel a publicat un document prin care Ronaldo i-ar fi achitat femeii 375.000 de dolari în schimbul tăcerii.

Avocatul jucătorului a anunțat că informațiile publicate de revista germană au fost falsificate de hackeri, în timp ce presa portugheză a scris că Ronaldo nu a dorit să încheie acel acord dar a fost obligat de clubul Real Madrid.