Life

Ce decizie a luat Dinu Maxer, după divorțul de Deea: “Am întinerit cu 10 ani”

Dinu Maxer, decizie după divorțul de Deea. Ce schimbare și-a făcut. Cântărețul s-a declarat mulțumit și spune că a întinerit cu 10 ani.
13.04.2023 | 20:58
Ce decizie a luat Dinu Maxer dupa divortul de Deea Am intinerit cu 10 ani
Dinu Maxer, decizie după divorțul de Deea. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer a luat o decizie importantă după divorțul de Deea, care s-a pronunțat recent. Artistul și-a făcut o schimbare importantă și a fost foarte fericit după ce a văzut rezultatul.

Dinu Maxer, decizie după divorțul de Deea. Ce schimbare și-a făcut

În urmă cu câteva săptămâni, Dinu și Deea Maxer au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că divorțează, după 14 ani de căsnicie. Cei doi formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și apăreau adesea împreună pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Divorțul a fost pronunțat la finalul lunii martie, iar cei doi au tutelă comună asupra copiilor. Mai mult, foștii soți locuiesc în același imobil, dar în apartamente diferite.

După divorț, cei doi au rămas în relații bune, mai ales de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Dinu Maxer a luat o decizie importantă, astfel că a făcut o schimbare în ceea ce privește aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mers la cabinetul medicului estetician și a apelat la câteva proceduri estetice de rejuvenare facială. Astfel, fostul Deei Maxer și-a făcut o schimbare, iar totul a decurs așa cum trebuie.

“În urma consultației, Dinu împreună cu medicul nostru au decis să efectueze următoarele proceduri: estomparea ridurilor cu toxină botulinică, umplerea șanțurilor nazogeniene, volumizarea pomeților. Tehnicile sunt diferite față de celelalte clinici, căci se folosește doar acul fără a fi nevoie de canula pentru crearea liftingului.

ADVERTISEMENT

Toate aceste proceduri ne-au ajutat să obținem simetria perfectă, iar rezultatele vorbesc de la sine. În cazul lui Dinu rezultatele au fost imediate, la injectare”, a declarat managerul clinicii pentru click.ro.

Dinu Maxer, fericit după intervenția suferită

Dinu Maxer este foarte fericit după rezultatul obținut, ba chiar arată mult mai bine decât s-ar fi așteptat. Cântărețul spune că se simte mai tânăr cu zece ani în urma acestei proceduri.

ADVERTISEMENT

“După procedurile de rejuvenare facial ă  cu acid hialuronic și cu toxină  botulinic ă, tenul meu arată și se simte cu 10 ani mai tânăr! Rezultatele au fost mult peste măsura așteptărilor mele! Felicitari  medicilor  pentru profesionalism și pentru rezultat. Sunt foarte mulțumit!”, a declarat Dinu Maxer pentru sursa menționată.

Nu este prima intervenție la care apelează Dinu Maxer. Anul trecut, artistul a făcut blefaroplastie, care constă în eliminarea pielii în exces de pe pleoape, dar și în eliminarea pungilor de grăsime și a cearcănelor.

ADVERTISEMENT
Tags: