Fotbal intern

Ce decizie a luat Gigi Becali după U Craiova – FCSB 2-0! Prima reacție a patronului după înfrângere. Exclusiv

29.04.2021 | 22:29
Ce decizie a luat Gigi Becali dupa U Craiova  FCSB 20 Prima reactie a patronului dupa infrangere Exclusiv
Ce decizie a luat Gigi Becali după U Craiova - FCSB 2-0! Reacția patronului după înfrângere. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu scorul de 0-2 meciul cu Universitatea Craiova și odată cu această înfrângere, roș-albaștrii au pierdut și postul de lider în Liga 1. CFR Cluj a urcat pe primul loc chiar înaintea meciului cu roș-albaștrii. 

Ce decizie a luat Gigi Becali după U Craiova – FCSB 2-0! Pleacă la mănăstire până luni!

Gigi Becali a luat decizia de a pleca la mănăstire imediat după meci, acolo unde va rămâne peste weekend. Patronul FCSB își va petrece la mănăstire Sărbătorile de Paște și va reveni în cursul zilei de luni, chiar înaintea meciului cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat pe Gigi Becali după meciul cu Universitatea Craiova, însă patronul celor de la FCSB nu a vrut să vorbească despre fotbal: “Vă rog eu frumos, măcar în Săptămâna Mare să nu vorbim de fotbal! Dacă avem valoare, batem CFR și luăm titlul sau să facem măcar un egal. Nu mai pot eu de fotbal acum, merg la mănăstire”, a reacționat Becali.

FCSB, o nouă evoluție modestă în Liga 1! Învinsă și de Universitatea Craiova!

FCSB a avut o nouă evoluție modestă în Liga 1, de această dată în fața celor de la Universitatea Craiova. Oltenii au câștigat cu 2-0 și s-au apropiat la două puncte de roș-albaștrii, care au căzut pe locul doi.

ADVERTISEMENT

Confruntarea de pe “Ion Oblemenco” nu a fost lipsită de controverse. În startul meciului, oltenii au fost iertați de un penalty de “centralul” Istvan Kovacs, după ce Nicușor Bancu l-a faultat în careu pe tânărul Adrian Niță.

CFR Cluj, noul lider din campionat! A urcat pe primul loc înaintea meciului direct cu FCSB

Pentru roș-albaștrii nu există pauză. Luni, de la ora 20:30, FCSB va primi la Giurgiu vizita celor de la CFR Cluj. Echipa lui Edi Iordănescu vine pe terenul FCSB-ului din postură de lider a clasamentului, poziție ocupată în premieră în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Toni Petrea poate reveni în fruntea clasamentului luni, dacă va câștiga meciul împotriva rivalei. La ultimul meci direct, FCSB a câștigat cu 3-0 pe Arena Națională, însă datele problemei sunt diferite de această dată.

Toni Petrea speră să mai recupereze din accidentați!

FCSB are mai mulți jucători indisponibili și vine după două înfrângeri la rând, care au zdruncinat moralul roș-albaștrilor, care au pierdut șefia clasamentului chiar înainte de meciul împotriva rivalei:

ADVERTISEMENT

“Sper să mai recuperăm câte unul-doi jucători până la meciul cu CFR Cluj și ne rămâne doar să ne refacem din punct de vedere mental la meciul cu CFR”, a spus Toni Petrea după înfrângerea de la Craiova.

  • 2 puncte avans are CFR Cluj în fața celor de la FCSB
  • 6 puncte a pierdut FCSB în play-off în primele 4 etape

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT