Sporturi

Ce decizie a luat Ilie Năstase după ce a aflat că Brigitte Sfăt s-a măritat în secret

06.11.2018 | 19:35
Ce decizie a luat Ilie Nastase dupa ce a aflat ca Brigitte Sfat sa maritat in secret

Ce decizie a luat Ilie Năstase după ce a aflat că Brigitte Sfăt s-a măritat în secret. Primul lider mondial din ATP a vorbit public pentru prima dată după ce Brigitte Sfăt, ultima lui soție, s-a măritat în secret. Nasty a fost surprins de decizia fostei sale soţii și a anunțat că va proceda şi el la fel în curând. Năstase are de gând să-şi unească destinele cu Ioana Simion. Aceasta ar fi a cincea căsătorie pentru Ilie Năstase, după cele cu fotomodelul brazilian Dominique Grazia (1972-1982), actrița americană Alexandra King (1984-2003), Amalia Teodosescu (2004-2010) și Brigitte Sfăt (2013-2018).

“Eu credeam că a divorţat Brigitte. Am auzit şi nu mă prea interesează. Eu să stau de vorbă cu ea? Nu. Nu ştiu, poate nu vorbeşte cu mine, vorbeşte cu altcineva. Pe mine nu mă interesează, eu sunt cu cineva. Nu am nicio problemă, fiecare face ce vrea. Poate era căsătorită şi cu mine, şi cu celălalt. Pe mine mă interesează problema mea. Suntem fiecare liber să facem ce vrem. Eu nu o cunosc așa bine, că nu am fost împreună până la capăt. Asta e situația, acum. Nu regret nimic. Eu nu sunt încă căsătorit, dar în curâd și eu. La un moment dat, trebuie”, a declarat Năstase pentru Antena Stars.

Ce a decis fostul mare tenismen după ce a aflat că fosta lui soţie s-a măritat în secret

Fosta soţie a lui Năstase, Brigitte Sfăt, s-a căsătorit de curând cu noul său iubit, Cornel Oană, confirmând că a trecut rapid peste despărţirea de fostul mare tenismen român. La puţin timp după ce au anunţat public despărţirea, Brigitte Sfăt a început să publice pe reţelele de socializare fotografii cu noul ei iubit, un afacerist din Tîrgovişte, care deţine şi o afacere în Dubai.

De partea cealaltă, Nasty o are alături pe Ioana Simion. De curând, Ilie Năstase şi noua lui iubită s-au mutat împreună şi au şi avut prima apariţie în peisajul sportiv. Cei doi au fost în tribuna oficială la Ovidiu, unde au urmărit meciul dintre FC Viitorul și FCSB, partidă câștigată roș-albaştri cu scorul de 4-1.