News

Ce decizie a luat în arest Loredana, fata care și-a ucis cu sânge rece prietena în Mangalia. Surpriza e totală. Detalii inedite din spatele gratiilor

Noi detalii despre ce face după gratii Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei șocante din Mangalia. Ce decizii a luat tînăra
16.09.2023 | 10:20
Ce decizie a luat in arest Loredana fata care sia ucis cu sange rece prietena in Mangalia Surpriza e totala Detalii inedite din spatele gratiilor
Loredana Atănăsoaie a refuzat inițial să vorbească cu colegele de celulă / Foto: colaj, Facebook, Hepta
ADVERTISEMENT

Apar noi amănunte despre Loredana Atănăsoaie, fata care și-a omorît cu sânge rece colega și prietena Alina Ciobanu. Acum, Loredana Atănăsoaie se află în închisoare, colegă de „camera” cu alte trei femei care au primit condamnări.

A refuzat o carte de rugăciuni

Opinia publică din Mangalia a fost în stare de șoc după ce Loredana Atănăsoaie a mărturisit că și-a ucis cea mai bună prietenă, Alina Ciobanu, și ulterior i-a abandonat trupul neînsuflețit într-un parc din oraș. Apar acum noi informații despre viața de după gratii a Loredanei, unele chiar dezvăluite de avocatul său, Cristian Ion.

ADVERTISEMENT

Astfel, odată ajunsă la penitenciar și încarcerată, Loredana nu a vrut să vorbească cu colegele de celulă, chiar dacă acestea au încercat să se apropie de ea, ba i-au oferit chiar o carte de rugăciuni, pe care Loredana a refuzat-o, scrie Click.

Colegele Loredanei nu au respins-o însă. Potrivit avocatului Cristian Ion, tânăra este văzută acolo ca un copil care nu avut parte de empatie. „Este văzută ca un copil care a fost lipsit de empatie. La un moment dat, în timp ce plângea, o colegă a mângâiat-o pe frunte, iar Loredana i-a spus că mama ei nu a mângâiat-o niciodată așa”, a declarat avocatul, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

„Loredana este colegă de celulă cu trei femei. Fiind mai în vârstă decât ea și cu mai multă experiență de viață, acestea au avut ocazia să poarte discuții mai serioase cu adolescenta, încercând să o învețe lucruri bune.

Pe parcurs, după toate discuțiile cu colegele ei, Loredana s-a simțit susținută și încurajată și a început să citească cartea de rugăciuni pe care i-au dat-o colegele ei. Mai mult decât atât, are un loc al ei special unde se roagă și unde stă atunci când simte nevoia să-și adune gândurile. Ea se retrage lângă gemulețul din arest”, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT

„Se roagă și pentru Alina”

„În prima fază, i-a dat cineva o carte de rugăciuni, dar ea a zis că nu o vrea, pentru că nu merită ca nici măcar Dumnezeu să se uite la ea. Apoi, a început să se roage să o ierte. Se roagă și pentru Alina. Când este comunicativă, când se retrage și se duce la gemulețul de la camera de arest. Se gândește că viața ei s-a cam distrus”, a mai detaliat Cristian Ion.

Loredana Atănăsoaie a fost vizitată în închisoare și de mama sa, prilej cu care tânăra ar fi făcut noi mărturisiri în legătură cu crima, potrivit mătușii Alinei Ciobanu. Crima a avut loc luna trecută, când Loredana și Alina, ambele din Vaslui, se aflau pe litoral, unde lucrau la un hotel din stațiunea Saturn.

ADVERTISEMENT

Un sezon tragic, pentru că, după o altercație, Loredana și-a ucis prietena și apoi i-a abandonat cadavrul în parcul Tosca din Mangalia. Mătușa Alinei a spus că mama Loredanei o dădea mai mereu exemplu pe fosta ei prietenă, ceea ce a dus la tensionarea relațiilor dintre Loredana și mama sa.

„Era certată cu mamă-sa”

„Era certată cu mamă-sa. Ea îi tot spunea ‘uite că Alina se descurcă, învață, este cuminte, tu de ce nu poți să fii așa?.  Au apăsat-o sufletește lucrurile astea.

Am înțeles de la o femeie de aici, din comună, că mama Loredanei ar fi povestit că fata i-a zis, când s-au văzut în arest, ‘să zici mii și mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă’. Vă dați seama câtă invidie avea pe Alina, dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă”, a declarat femeia, scrie Vremeanoua.ro.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT