Life

Ce decizie a luat Lidia Buble. Artista spune că s-a săturat să fie jignită pe seama aspectului fizic. “Mi se tot spune că am nasul prea mare”

Lidia Buble, decizie după ce a fost adesea criticată pentru aspectul fizic. Vedetei i s-a spus de multe ori că are nasul prea mare.
24.03.2023 | 12:00
Ce decizie a luat Lidia Buble Artista spune ca sa saturat sa fie jignita pe seama aspectului fizic Mi se tot spune ca am nasul prea mare
Ce spune Lidia Buble după ce a fost criticată de multe ori pentru aspectul fizic. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble s-a săturat să fie criticată pentru aspectul fizic, așa că a luat o decizie. Cântăreața le-a răspuns haterilor și a spus că nu are de gând să-și facă operații estetice. Vedeta a primit critici mai ales pentru nas.

Lidia Buble, decizie după ce a fost criticată de multe ori pentru aspectul fizic

Recent, Lidia Buble a lansat melodia “Ești frumoasă”, dedicată tuturor femeilor. Piesa promovează frumusețea în toate formele ei, după cum a explicat îndrăgita cântăreață.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Lidia Buble a primit diverse mesaje în care oamenii i-au criticat aspectul fizic. Nu de puține ori, vedetei i s-a spus că este prea slabă sau că are nasul prea mare.

Cu toate acestea, fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici nu s-a lăsat descurajată de comentariile răutăcioase pe care le-a tot primit de la internauți.

ADVERTISEMENT

“Am primit foarte multe mesaje de-a lungul timpului, în care femeile mă întrebau cum reușesc să am atâta încredere în mine, cu toate că aproape de fiecare dată primesc mesaje răutăcioase în care mi se spune ori că am un nas prea mare, ori că sunt prea slabă.

Mă bucur să știu că pot să le fiu de folos și piesa pe care tocmai am scos-o este pentru atunci când nu au un moment tocmai roz”, a declarat Lidia Buble pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce sfat are Lidia Buble pentru femeile care o urmăresc

De altfel, Lidia Buble nu se consideră perfectă din punct de vedere fizic, dar consideră că frumusețea vine și din interior. Artista încearcă să aibă grijă de ea și să se mențină în formă cu ajutorul sportului.

“Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă, dar consider că reușim să ne facem și mai plăcute în momentul în care frumusețea vine din interior, empatie, dragoste față de semenii noștri.

ADVERTISEMENT

Nu mi-aș dori să schimb absolut nimic la mine, sunt mulțumită de mine exact așa cum sunt. Niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând că mi-a dat multă sănătate să le pot face pe toate.

Mai departe, bineînțeles că încerc să fac sport, să mănânc cât mai sănătos, să mă aranjez de fiecare dată când ies din casă. Asta le încurajez și pe femeile care mă urmăresc, dar să încerc să schimb vreo trăsătură, nu”, a adăugat cântăreața.

Vedeta nu ar schimba nimic la aspectul ei fizic și le încurajează pe alte femei să-și păstreze naturalețea. Artista nu simte nevoia să-și facă intervenții estetice și este mulțumită de felul în care arată.

ADVERTISEMENT
Tags: