Life

Ce decizie a luat o femeie care a câştigat premiul cel mare la loto. Le-a făcut cinste surorilor ei cu implanturi mamare

Toată lumea își dorește să câștige premiul cel mare la loto, fiecare având planul său de viitor. O femeie însă i-a uimit pe mulți cu decizia luată.
11.03.2023 | 17:36
Ce decizie a luat o femeie care a castigat premiul cel mare la loto Lea facut cinste surorilor ei cu implanturi mamare
Decizia luată de o femeie după ce a câştigat premiul cel mare la loto. Sursă foto: P.A, Mirror / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Milioane de persoane joacă la loto în speranța că vor reuși într-un final să câștige premiul cel mare și să își îndeplinească un vis. O femeie în schimb, i-a uimit pe mulți cu gestul făcut după ce s-a văzut în mână cu suma imensă de bani. Ea nu a uitat nici măcar pentru un moment de cei dragi.

Gestul făcut de o femeie pentru surorile ei după ce a câștigat la Loto

Protagonista poveștii este Sarah Cockings. Tânăra a câștigat premiul cel mare la loto pe când avea doar 21 de ani și era studentă la Universitatea Northumbria în Marea Britanie. Evenimentul a avut loc în urmă cu 18 ani, iar la acel moment, aceasta a câștigat nu mai puțin de 260 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă mulți s-ar vedea cu banii și i-ar ține doar pentru ei, iată că Sarah Cockings a luat o decizie surprinzătoare. Aceasta a hotărât să împartă o mică parte din sumă cu familia ei, făcând un gest care pe mulți i-a lăsat mască. Tânăra mai avea două surori, așa că s-a gândit să le ajute.

Mai exact, aceasta le-a oferit celor două surori în jur de 11.000 de euro, astfel încât acestea să își facă implanturi mamare și se pare că evenimentul nu a fost uitat nici până în prezent. ”Chiar după ce am câștigat, le-am făcut cinste surorilor mele cu aceste intervenții chirurgicale. Toată lumea își amintește asta”, a povestit femeia, potrivit www.mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT

Evident, familia a fost în culmea fericirii, la fel ca și celelalte două surori, Alex și Emma, în vârstă de 36, respectiv 46 de ani. De asemenea și părinții câștigătoarei la Loto au primit la rândul lor un cadou din partea fiicei lor, mai exact o nouă casă.

Ce s-a întâmplat cu Sarah Cockings după ce a câștigat la loto

Ce s-a mai întâmplat cu restul de bani din premiul cel mare de la Loto? Sarah a mai achiziționat alte două mașini dincolo de aceste cheltuieli, printre care un Mini Cooper și un autoturism Range Rover Sport. Totuși, banii nu aduc mereu fericirea, sau cel puțin asta înțelegem din continuarea poveștii.

ADVERTISEMENT

Sarah Cockings a dezvăluit recent că deși premiul cel mare la loto i-a făcut fericiți pe toți cei din viața ei la acel moment, iată că lucrurile nu aveau să dureze chiar atât de mult. Viața femeii s-a schimbat și nu se poate spune că în bine, iar asta o confirmă chiar ea.

La doar un an după ce a câștigat la Loto, Sarah și soțul ei s-au despărțit, iar femeia povestește că la mijloc ar fi fost chiar banii, iar de cealaltă parte și lipsa iubirii. Mai exact, cei doi au fost copleșiți de toate cele întâmplate, iar rezultatul s-a văzut după scurt timp.

ADVERTISEMENT

”Cred că amândoi ne-am lăsat duși de agitația din jurul câștigului la loterie”, a spus ea, conform DailyStar. Dacă în cazul femeii din Marea Britanie, despărțirea a survenit după câștigul la Loto, iată că în cazul altei persoane lucrurile au fost total invers. O femeie a câștigat la Loto fix după ce a fost înșelată și părăsită de soțul ei. 

ADVERTISEMENT
Tags: