News

Ce decizie a luat Patrick, fiul Elodiei Ghinescu! Încearcă să ducă o viață normală

21.08.2020 | 07:41
Ce decizie a luat Patrick fiul Elodiei Ghinescu Incearca sa duca o viata normala
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut mai bine de 12 ani de la moartea Elodiei, Patrick resimte durerea pierderii mamei sale de parcă s-ar fi întâmplat ieri. Crima înfiorătoare comisă de propriul tată a lăsat în sufletul tânărului un gol care cu siguranță nu va putea fi astupat niciodată.

Și-a găsit, însă, alinarea pe terenul de baschet și, în ciuda vârstei fragede (15 ani), este un jucător extrem de promițător. O spun antrenorii care l-au descoperit și i-au ghidat primii pași în carieră.

ADVERTISEMENT

În plus, sfătuit de mătușa care și-a asumat responsabilitatea creșterii sale alături de soț, Patrick a luat o decizie radicală. Speră că astfel va reuși să scape de fantomele trecutului, dar și de comentariile răutăcioase ale celor care au fost marcați de cazul morții avocatei din Brașov.

Fiul Elodiei Ghinescu și-a schimbat numele pentru a duce o viață normală

Wowbiz.ro

relatează că Patrick a înaintat anul trecut cererea de schimbare a numelui de familie, iar instanța nu i-a refuzat acest prim pas către o viață normală. „Admite cererea. Încuviinţează schimbarea numelui minorului, pe cale administrativă, se arată în hotărârea Judecătoriei Pitești.

ADVERTISEMENT

Gestul tânărului este dovada clară a faptului că acesta crede cu tărie în vinovăția propriului tată, condamnat la 15 ani și 8 luni, în lipsa cadavrului femeii pe care ar fi ucis-o. În plus, își dorește ca înfiorătoarea crimă care i-a marcat copilăria să nu îi afecteze și cariera sportivă, având în vedere că deja a devenit membru al Federaţiei Române de Baschet, alături de marii jucători ai țării.

Vărul lui Cioacă rupe tăcerea. Susține că Elodia este în viață

În altă ordine de idei, chiar înainte ca presupusul criminal al Elodiei să-și primească sentința definitivă, vărul său a făcut dezvăluiri bizare, mărturia sa putând schimba radical cursul anchetei. Bărbatul a declarat că avocata este în viață, sub protecția unor persoane extrem de importante. De altfel, această mărturie se regăsește în rechizitoriul întocmit de procurori.

ADVERTISEMENT

Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecţie a martorilor sau, pur şi simplu, undeva în străinătate, sub identitate ascunsă.

În măsura în care generalul Pahonţu, aflat la conducerea SPP, şi-ar da acordul scris să dezvălui toate lucrurile pe care le ştiu despre legăturile dintre Elodia, Zabara Dan şi Ilie Cristian, s-ar putea să declar tot.

ADVERTISEMENT

Nu sunt sigur, pentru că dacă lucrurile acestea ar ajunge la cunoştinţa publicului, după ce dosarul ajunge în instanţă (n.r. dosarul este în instanţă, iar martorul Gheorghe Cioacă urmează să fie audiat), am risca să mai avem 500 de soldaţi morţi în Afganistan” se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii care instrumentează acest dosar.

ADVERTISEMENT