Fotbal intern

Ce decizie a luat Paul Anton după despărţirea de Krîlia Sovetov Samara. Suporterii l-au chemat la Dinamo

12.08.2020 | 11:32
Ce decizie a luat Paul Anton dupa despartirea de Krilia Sovetov Samara Suporterii lau chemat la Dinamo
ADVERTISEMENT

Internaţionalul român Paul Anton, 29 de ani, a evoluat în ultimii ani în campionatul Rusiei, la formaţia Krîlia Sovetov Samara, dar echipa sa a retrogradat în această vară în eşalonul secund şi jucătorul s-a despărţit de acest club.

Aflând că Paul Anton este acum liber suporterii dinamovişti i-au lansat propunerea de a se întoarce la clubul din Ştefan cel Mare. Anton este membru în programul DDB şi este recunoscut ca fiind un jucător care iubește cu adevărat culorile alb-roşii.

ADVERTISEMENT

Dinamo a supravieţuit în prima divizie ca urmare a faptului că play-out-ul nu a putut fi dus până la capăt tocmai datorită clubului din Ştefan cel Mare, care a avut în două rânduri, infectări cu COVID 19, ultima oară în proporţii mult mai mari, afectând şi jucători din lot.

Paul Anton, chemat de fani să pună umărul la reconstrucţia lui Dinamo

În acest fel s-au adunat nu mai puţin de cinci meciuri restanţă şi Dinamo ar fi retrogradat pentru că nu mai avea timpul necesar să joace restanţele, viitorul sezon de Liga 1 bătând la uşă din 23 august! Aşa că s-a ales varianta măririi primei divizii la 16 echipe şi „câinii roşii” au scăpat de ecarisajul ligii a doua.

ADVERTISEMENT

În această conjunctură, aşteptând acum să se decidă lucrurile şi în ceea ce priveşte preluarea clubului fie de către grupul de investitori spanioli, fie de suporterii din programul DDB, fanii au sperat ca Paul Anton să revină şi să pună umărul la construirea unei echipe care să reînvie perioadele de glorie, deloc puţine, din trecut.

Jucătorul ar prefera să găsească alt angajament afară

Paul Anton a spus pentru Gsp că deocamdată ar prefera să mai joace în străinătate, dar lasă deschisă uşa şi spre o revenire în Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Să mă întorc la Dinamo este visul fanilor, dar și al meu. Am câteva oferte pe care le cântăresc, nu știu care e situația clubului acum. În viitor, mă voi întoarce!

 Având în vedere situația mondială, plus pandemia, n-aș mai vrea să stau departe de familie, e foarte greu fără ai mei, așa că va trebui să analizez atent orice oportunitate”

ADVERTISEMENT

Confirmat în funcţia de antrenor şi pentru următorul sezon, veteranul Gigi Mulţescu s-a declarat optimist în privinţa şanselor ca Dinamo să aibă cu totul altă faţă în viitorul sezon, promiţând şi o serie de transferuri de calitate.

ADVERTISEMENT
Tags: