Life

Ce decizie a luat Pepe după melodia lansată cu fiica lui, Rosa: „Când vezi copilul… e altceva”

Pepe a vorbit despre colaborarea muzicală cu fiica lui, Rosa. Cântărețul a luat o decizie în urma succesului noii sale melodii.
27.09.2021 | 17:15
Ce decizie a luat Pepe dupa melodia lansata cu fiica lui Rosa Cand vezi copilul e altceva
ADVERTISEMENT

Pepe a vorbit despre duetul pe care l-a făcut cu Rosa, una din cele două fete pe care artistul le are. Muzicianul a povestit cum i-a venit ideea de a cânta cu fata lui, dar și ce planuri are pentru fetițele sale.

Cântărețul a spus că nu va face presiuni asupra fetelor sale să urmeze aceeași carieră pe care o are el. Ionuț Pascu a spus la Teo Show că a luat decizia de a le oferi celor două fete posibilitatea să studieze mai multe lucruri pentru a se convinge singure ce vor să fie când vor fi mari.

ADVERTISEMENT

Pepe a spus că le răsfață mult pe cele două prințese, dar le și responsabilizează.

Pepe nu exclude să scoată și alte melodii cu Rosa sau cu Maria

Ideea de a cânta cu Rosa a venit în urma Revelionului organizat pe pagina sa de Youtube, când Rosa și Maria au luat microfonul în mână și au făcut o surpriză uriașă fanilor săi.

Artistul a remarcat că Rosa știe liniile melodice ale pieselor sale, dar și versurile. Cântărețul de muzică latino a dat și câteva detalii din culisele filmării videoclipului cu Rosa.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a spus că fata lui a stat doar 40 de minute la filmări și a tras o singură dublă, spre deosebire de el și echipa lui care au terminat treaba după ore bune.

„Când vezi copilul… e altceva. Mă bucur că sunt întrebat de fete. Ele sunt prioritatea mea, fericirea, inima mea. Le răsfăț, dar le și responsabilizez. Ele fac sport, muzică, anumite activități. Mi-ar plăcea să se trezească peste 5-7 ani că știu să facă de toate”, a spus Pepe la Teo Show.

ADVERTISEMENT
pepe
Pepe a vorbit despre duetul excepțional realizat cu fiica lui, Rosa. Foto: captură Kanal D

Duetul a ajuns la inimile tuturor

Pepe nu a exclus ca pe viitor să scoată și alte melodii cu fetele sale, însă nu vrea să le oblige să cânte, ci va lăsa totul la latitudinea lor.

Melodia „Iubesc”, al cărei videoclip a apărut în urmă cu 6 zile, a strâns peste 750.000 de vizualizări pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Cred că este cea mai tare melodie a momentului . Superb, o ascult continuu, de fiecare dată mă trec fiori. Sunteți minunați și cea mica, bineînțeles, dă o notă aparte la sfârșitul melodiei!?”, este doar unul dintre cele peste 1.700 de comentarii scrise de oameni pe Youtube, la videoclipul piesei.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: