Life

Ce decizie a luat Vlad Gherman, la trei luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu: „De astăzi mă ambiționez”

11.05.2021 | 11:28
Ce decizie a luat Vlad Gherman la trei luni de la despartirea de Cristina Ciobanasu De astazi ma ambitionez
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a luat o decizie fără precedent, la mai bine de trei luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul are nevoie de câteva schimbări în viața lui, acum că au trecut deja câteva luni de la anunțul care a zguduit lumea shiwbiz-ului. 

Actorul din serialul „Adela” s-a ambiționat și vrea să schimbe unele lucruri și să se ocupe mai mult de el, din moment ce încă este singur. Cu toate că are multe admiratoare, Vlad Gherman a declarat, recent, că încă nu este pregătit de o nouă relație sentimentală.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănași și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai iubite cupluri din România, având o relație de aproape nouă ani. Din păcate, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate la începutul acestui an.

Ce decizie a luat Vlad Gherman, la trei luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu: „De astăzi mă ambiționez”

La mai bine de trei luni de când este un bărbat singur, Vlad Gherman a decis că este momentul să slăbească, după cum și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare. Artistul simte nevoia să dea jos kilogramele în plus și este foarte hotărât să facă ceva în acest sens.

ADVERTISEMENT

Cu toate că dorința este mare, Vlad Gherman mai are de așteptat până să se apuce de treabă, pentru că săătămâna aceasta pleacă într-o scurtă călătorie alături de actorii din „Adela”.

„Gata! Mă ambiționez. De astăzi încep aventura ‘Lets get back in shape’…mă rog, de săptămâna viitoare că mâine plec la Sighișoara cu @adela_paginaoficiala team ? Daaaaaar, nu mai pot! Deja mă dă burta afară din pantaloni ??, a scris actorul pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???? ??????? (@vladgherman_oficial)

Vlad Gherman, despre melodia dedicată Cristinei Ciobănașu

După despărțire, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au relaxat în vacanțe, după care și-au continuat proiectele profesionale. Nu a fost ușor pentru niciunul dintre ei, însă nu au avut de ales decât să meargă mai departe.

Recent, Vlad Gherman a lansat o melodie, după mulți ani în care nu a cântat, „Până să te pierd”, dedicată fostei iubite, cu care a rămas în relații bune. Deși i-ar fi plăcut să fie o surpriză, actoru i-a arătat Cristinei piesa, înainte să o lanseze, ca să-și dea cu părerea.

ADVERTISEMENT

„Multă lume m-a întrebat dacă ea știa de melodie. Logic că știa. M-am gândit cum ar fi fost să nu îi zic nimic și să o vadă în online. Dar nu, i-am arătat-o, am întrebat-o cum i se pare”, a declarat Vlad Gherman, potrivit wowbiz.ro.

Cristina Ciobănașu l-a asigurat pe fostul ei partener că nu a pierdut-o și că îi va fi mereu alături în calitate de prietenă, chiar dacă nu mai pot forma un cuplu.

„Sunt mândră de tine! Nu m-ai pierdut, îți sunt în continuare alături. Noi vom fi mereu cei mai buni prieteni! Pariul nostru s-a transformat și depinde doar de noi să îl câștigăm. Știi bine că sunt aici oricând ai nevoie de mine. Iar piesa e superbă!”, a scris tânăra pe Instagram, la scurt timp după ce Vlad Gherman a lansat melodia.

ADVERTISEMENT