Sport

Ce decizie au luat Mihai Mironică și Ioana Cosma la despărțirea de trustul Pro, anunțată de FANATIK. Lacrimi la ultima ediție a emisiunii

Decizia luată de Mihai Mironică și Ioana Cosma după ce au fost dați afară de la Pro Arena. Ambii prezentatori și-au făcut apariția la ultima ediție a emisiunii.
05.02.2023 | 12:27
Ce decizie au luat Mihai Mironica si Ioana Cosma la despartirea de trustul Pro anuntata de FANATIK Lacrimi la ultima editie a emisiunii
Decizia luată de Mihai Mironică și Ioana Cosma la ultima ediție a emisiunii „Ora exactă în Sport” de la Pro Arena. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Duminică, 5 februarie 2023, are loc ultima ediție a emisiunii – locomotivă de la Pro Arena, „Ora exactă în Sport”. Mihai Mironică și Ioana Cosma, prezentatorii dați afară de la postul din trustul Pro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, au fost împreună la ultima ediție a emisiunii.

Decizia luată de Mihai Mironică și Ioana Cosma la ultima ediție a emisiunii de pe Pro Arena

Vestea începutului de an pe piața media de sport a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. „Ora exactă în Sport”, emisiunea de la Pro Arena, va fi scoasă din grilă, iar în locul acesteia vor fi difuzate seriale de comedie „Familia Bundy” și „Seinfeld”.

ADVERTISEMENT

Astfel, odată cu dispariția emisiunii de sport, Mihai Mironică și Ioana Cosma au încetat colaborarea cu postul de televiziune. În ultima ediție „Ora exactă în Sport”, pentru a marca evenimentul special, Mihai Mironică a invitat-o în platou pe Ioana Cosma, iar de-a lungul transmisiei au fost difuzate mai multe momente inedite din istoria emisiunii.

Mai mult decât atât, rubrica „Interviul de 10” a fost realizată de Ioana Cosma cu Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi, care împlinește, astăzi, 5 februarie, vârsta de 58 de ani. La finalul ultimei ediții a avut loc un moment emoționant. Mihai Mironică a adus mulțumiri întregii echipe de la Pro Arena, iar când a venit momentul Ioanei Cosma, jurnalista a izbucnit în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Mihai Mironică și Ioana Cosma, la ultima ediție a emisiunii de la Pro Arena. Alte cinci persoane au fost date afară

Pe lângă Mihai Mironică și Ioana Cosma, devenită prima femeie din România care comentează meciuri la Euro 2020, alți cinci angajați se vor despărți de postul din Pache Protopopescu.

Producătorul emisiunii, Leonard Badea, care a confirmat dezvăluirile FANATIK, precum şi Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu vor pleca de la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la aflarea veștii, Ionuț Eduard Coandă, șeful departamentului sport de la Pro TV, și-a dat demisia după decizia radicală luată de trustul PRO.

Reacția lui Leo Badea după ce a fost informat că „Ora exactă în Sport” va dispărea din grilă: „Cu Dumnezeu înainte”

Leonard Badea, producătorul emisiunii care va dispărea din grilă pe 5 februarie, a confirmat dezvăluirile exclusive ale FANATIK și a comentat decizia luată de trustul PRO.

ADVERTISEMENT

“Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. 7 persoane au primit preaviz.

Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară. Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport. Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflați de la mine adevărul. 

Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent.

Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc și vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situație”, a declarat Leonard Badea, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: