Sport

Ce decizie a luat fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu!

Viata de femeie divortata ii prieste fostei sotii a lui Mihai Nesu! Pentru ca a inceput sa castige foarte bine ca designer de incaltaminte, Maria s-a hotarat sa se mute la Bucuresti si sa isi deschida...
23.02.2015 | 10:40
Ce decizie a luat fosta sotie a lui Mihaita Nesu

Viata de femeie divortata ii prieste fostei sotii a lui Mihai Nesu! Pentru ca a inceput sa castige foarte bine ca designer de incaltaminte, Maria s-a hotarat sa se mute la Bucuresti si sa isi deschida un magazin de profil.

STEAUA. Tamaş pleacă la Roma! “Va fi supus unui control!”

SUPER EXCLUSIV / Fosta lui Tecău este noua IUBITĂ a lui Mutu!

In 2012, Mihaita Nesu a fost parasit de sotia sa, cu care a avut o relatie de 11 ani, ea fiind cea care a decis ca nu mai poate continua alaturi alaturi de o persoana invalida. Insa, divortul propriu-zis a avut loc in urma cu trei luni, atunci cand tanara a cerut si o buna parte din avere. Acum, Maria a revenit la numele sau de domnisoara, Gherman, si se ocupa de afacerea pe care a pus-o pe picioare inca de acum cativa ani. Absolventa a Facultatii de Arte Plastice, fosta nevasta a lui Mihaita Nesu deseneaza modele de pantofi, pe care mai apoi le vinde unde fabrici din Oradea.

Cupluri despre care nu ştiai. Ce vedete au fost impreună

DINAMO. Goian, ATAC la vîrf: ”M-au MINŢIT, ne-am despărţit!”

nesu-sotie_b64003443b

Pentru ca a vazut ca afacerea functioneaza, tanara s-a hotarat sa isi ia propria viata in maini si sa incerce marea cu degetul, in Capitala, convinsa fiind ca aici sunt mai multe oportunitati.

Cupluri despre care nu ştiai. Ce vedete au fost impreună

STEAUA. Gâlcă, spre Primera! “Merge pe urmele lui Contra”

L-a uitat definitiv pe Mihaita Nesu!

Asa ca a decis ca, odata cu divortul, sa schimbe totul in viata sa: “Maria se va muta la Bucuresti, unde isi va inchiria un apartament. Vrea sa caute un loc in care sa deschida un magazin cu pantofii confectionati de ea. Are vise mari, isi doreste sa aiba propria ei fabrica, fie ea si una mica. A avut ceva conflicte de-a lungul acestor doi ani cu Mihaita, insa acum apele s-au linistit. Maria a revenit la numele de fata si nu mai tine legatura cu fostul ei sot.

FOTO HOT. Anda Adam, într-un costum minuscul, la plajă

Elena Udrea îl acuză pe Dorin Cocoş în faţa judecătorilor: “Aveam certuri groaznice cu fostul soţ”

Este concentrata pe afaceri, mai ales ca i-a ramas o parte din averea stransa de fotbalist in anii in care a jucat. Isi permite sa o ia de la inceput, chiar si in Capitala. Momentan nu isi va cumpara o locuinta, pentru ca va investi multi bani in afacere”, a declarat o sursa din apropierea Mariei, pentru CANCAN.ro.

Si-a refacut viata!

Aceleasi surse demne de incredere au dezvaluit ca fosta sotie a lui Mihaita Nesu si-a refacut viata de mai bine de un an, cu un tanar cu afaceri in domeniul design-ului interior.

DOLIU în televiziune! A MURIT un ADEVĂRAT star

Confesiunile unei neveste: „M-am culcat cu 3.000 de bărbaţi”

Ba, mai mult, si Mihaita ar fi la curent cu faptul ca Maria este indragostita, motiv pentru care nu a vrut sa mai auda de ea.

sursa: cancan.ro

ŞOC. O vedetă PRO TV a fost bătută măr de poliţie

Ce-a păţit un ginecolog care-şi excita pacientele atingându-le în punctul G