Life

Ce decizie surprinzătoare a luat Roxana Nemeș după ce soțul ei a fost surprins cu altă femeie: ”Pentru totdeauna”

Roxana Nemeș și Călin Hagima traversează o perioadă neplăcută în mariaj, după ce bărbatul s-a sărutat cu altă femeie, pe balcon. Ce a făcut acum artista.
08.08.2022 | 23:18
Ce decizie surprinzatoare a luat Roxana Nemes dupa ce sotul ei a fost surprins cu alta femeie Pentru totdeauna
Roxana Nemeș și Călin Hagima, împreună la UNTOLD. Cum s-au fotografiat după sărutul afaceristului cu „verișoara”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce decizie surprinzătoare a luat fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities după ce soțul ei a fost surprins cu Ioana Popescu. Omul de afaceri a declarat că are o relație profesională cu bruneta, care i-ar fi verișoară.

Roxana Nemeș și Călin Hagima, împreună la UNTOLD. Cum s-au fotografiat după sărutul afaceristului cu „verișoara”

Roxana Nemeș a trecut peste presupusa infidelitate a partenerului de viață cu care este căsătorită din vara anului trecut. Cântăreața a hotărât să treacă cu vederea scandalul în care este implicat de câteva zile Călin Hagima.

ADVERTISEMENT

Artista nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului și a preferat să fie discretă, dar în ultima seară a festivalului UNTOLD le-a arătat tuturor că iubirea învinge tot. Blondina și soțul au mers împreună la eveniment.

Cei doi nu au apărut în nicio fotografie distribuită în social media, însă Călin Hagima a spart gheața și a postat o imagine cu verighetele. Poza este însoțită de un mesaj puternic, semn că au o relație foarte bună.

ADVERTISEMENT

„Mână în mână, la bine și la rău împreună pentru totdeauna”, a scris soțul Roxanei Nemeș pe contul de Instagram.

Roxana Nemeș și Călin Hagima, la Untold
Roxana Nemeș și Călin Hagima, la Untold. Sursa foto: Instagram.com

Roxana Nemeș și Călin Hagima, un cuplu solid

Roxana Nemeș și Călin Hagima demonstrează că sunt un cuplu solid, care nu apleacă urechea la informațiile din media. Cei doi își trăiesc mai departe povestea de dragoste, fără să se afișeze foarte des împreună.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fosta participantă de la Survivor România este ocupată cu proiectele profesionale, unul dintre acestea fiind podcastul pe care-l realizează de ceva vreme. Pentru prima oară artista le-a arătat fanilor invitatul său.

Cântăreața și Ștefania Costache, cunoscută ca Lolrelai, vor sta de vorbă în următorul interviu de pe Youtube. Vedeta a participat la iUmor și la Chefi la cuțite. O altă invitată este Erika Isac, cântăreață și dansatoare.

ADVERTISEMENT

„O să vă arăt puțin, nu prea obișnuiesc decât foarte rar să vă arăt cine va fi la podcast. Mă bucur că e o prietenă dragă pe care o cunosc de puțin timp”, a spus Roxana Nemeș despre blondină.

ADVERTISEMENT