Exclusiv. Ce decizie a luat Balaj după candidatura lui Lupescu

CANDIDEAZĂ LUPESCU
Eduard Popa   
in Stiri sportive
11/02/2018, 11:27
Exclusiv. Ce decizie a luat Balaj după candidatura lui Lupescu

Ionuţ Lupescu a produs un cutremur în fotbalul românesc şi a anunţat în această dimineaţă că va candida pentru alegerile FRF. ”M-au convins nenumăratele discuţii, telefoane, mesaje pe care le-am avut cu oameni din fotbalul românesc”, şi-a motivat fostul internaţional decizia.

Unul dintre oamenii de fotbal care aşteptau decizia lui Ionuţ Lupescu este fostul arbitru internaţional, Cristian Balaj. Acesta anunţase că vrea să candideze, dar se va retrage dacă în calcul apare şi directorul Comisiei Tehnice a UEFA, Ionuţ Lupescu. 

Balaj: „Lupescu e cel mai indicat pentru acest post”

În exclusivitate pentru fanatik.ro, Balaj a afirmat că Lupescu este o soluţie mult mai bună decât Burleanu: „Este o decizie excelentă pe care a luat-o Ionuţ. O aşteptam şi mă aşteptam. Lupescu e cel mai indicat pentru acest post şi o soluţie incomparabil mai bună decât Burleanu. Eu îl voi susţine necondiţionat în această campanie şi în ceea ce urmează, dar vom vedea exact modalitatea în care o voi face după ce voi avea o discuţie clară cu el”.

Ionuţ Lupescu a fost director general al FRF timp de 6 ani, între 2005 şi 2011. Cu toate acestea, Lupescu anunţă că în caz că va câştiga, nu se va baza pe fostul preşedinte al Federaţiei Mircea Sandu: „Mircea Sandu are treaba lui. Eu am venit singur şi aşa voi pleca la drum. Vom vedea după aceea cine mi se alătură”, a spus Lupescu după ce şi-a anunţat candidatura

5 candidaţi şi-au anunţat oficial dorinţa de a câştiga preşedinţia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.