Life

Ce declarație de dragoste i-a făcut Mădălin Ionescu Cristinei Șișcanu, la 10 ani de la căsătorie

Mădălin Ionescu i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soției sale la 10 ani de la căsătorie.
12.06.2021 | 17:52
Ce declaratie de dragoste ia facut Madalin Ionescu Cristinei Siscanu la 10 ani de la casatorie
ADVERTISEMENT

În urmă cu 10 ani, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu își uneau destinele în fața lui Dumnezeu. Cu această ocazie prezentator Tv i-a făcut soției sale o surpriză și a postat un mesaj pe contul de socializare. Mesajul a însoțit o fotografie de la nunta lor.

În anul 2018, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au reînnoit jurămintele de nuntă în fața familiei și a apropiaților.

ADVERTISEMENT

Ce declarație de dragoste i-a făcut Mădălin Ionescu Cristinei Șișcanu

Mădălin Ionescu i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soției sale în ziua în care au aniversat 10 ani de la căsătorie. Lângă aceasta a postat și o fotografie de la nuntă. Atunci, Cristina Șișcanu a ales o rochie albă tip prințesă, în timp ce soțul ei a optat pentru un costum negru elegant și o cămașă albă.

“Acum zece ani… Nu-ți voi face o declarație lungă de dragoste… în public. Te iubesc și te voi iubi mereu! Să ne fie bine și să ne iubim la fel de intens! Mulțumesc pentru tot!”, a scris el pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi se pare că au găsit rețeta pentru un mariaj perfect. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împreună o fetiță, Petra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madalin Augustin Ionescu (@madalin_augustin_ionescu_insta)

Cum a cerut-o în căsătorie Mădălin Ionescu pe Cristina Șișcanu

În urmă cu mai mult timp, soția lui Mădălin Ionescu a povestit cum a fost cerută în căsătorie.

ADVERTISEMENT

“Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut și flori, și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să își pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ținutelor lipsă. Am spus da, după care a urmat o noapte de amor”,  dezvăluia Cristina Șișcanu într-o emisiune TV.

La împlinirea a 7 ani de la căsătorie cei doi și-au reînnoit jurămintele în fața prietenilor. Atunci anunțau pe conturile de socializare că și-au luat un alt set de verighete și își vor jura din nou iubire în cadrul unei ceremonii religioase.

ADVERTISEMENT

“Am achiziționat verighetele și un inel de logodnă cu diamant, realmente superb! Mi-a luat ceva timp până să mă decid. Am trecut pragul mai multor case de bijuterii , unele cu renume internațional. Cristina a fost cu adevărat marcată de inelul de logodnă, ceea ce pentru mine e perfect!”, declara Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT