Life

Ce declarație de dragoste i-a făcut Radu Vâlcan soției sale. Iată ce a spus despre Adela Popescu: „Doamne, îți mulțumesc”

Ce declarație de dragoste i-a făcut Radu Vâlcan soției sale. A scris totul pe rețelele de socializare pentru ca fanii să vadă cât de mult o iubește.
08.11.2022 | 11:00
Ce declaratie de dragoste ia facut Radu Valcan sotiei sale Iata ce a spus despre Adela Popescu Doamne iti multumesc
Ce declarație de dragoste i-a făcut Radu Vâlcan soției sale. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan i-a transmis Adelei Popescu o declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Radu Vâlcan soției sale

Radu Vâlcan a transmis pe rețelele de socializare o declarație de dragoste pentru Adela Popescu.

La o postare făcută de vedeta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, soțul Adelei Popescu nu s-a putut abține și și-a transmis aprecierea pentru ca toți fanii să vadă cât de mult o iubește pe soția lui, de fapt.

“Doamne, îți mulțumesc pentru ea!”, a scris Radu Vâlcan în secțiunea de comentarii la o fotografie cu soția ta.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a publicat mai multe imagini alături de un text despre cunoașterea de sine:

“Cunoaște-te pe ține însuți”… Cel mai greu lucru de pe pământ. Deci cum am putea avea așteptări de la ceilalți, când, săracii, nici ei nu știu ce e cu ei. 🙂 Până una altă, Popcorn și Netfilx. Singură certitudine”, a scris vedeta.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de mai mulți ani și au o relație fericită alături de cei trei copii ai lor.

ADVERTISEMENT

Aceștia nu s-au ferit să vorbească despre relația lor și despre cum se pot înțelege așa bine.

Adela Popescu mărturisea într-un podcast că Radu Vâlcan a făcut-o să se simtă cea mai frumoasă femeie din univers încă de la început și, mai mult, a făcut-o să creadă că este capabilă să facă orice lucru.

ADVERTISEMENT

„Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Atunci eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și simt că pot să fac orice în viață.

Pentru că, de fapt, tu n-ai nevoie de un bărbat care să crezi că îți va rezolva problemele și îți va face o viață frumoasă, ideea e ca el să te facă să crezi că tu poți asta. De regulă, partenerii încearcă să îi ambiționeze pe ceilalți”, a mărturisit Adela Popescu, în cadrul unui podcast.

ADVERTISEMENT