Life

Ce dependență comună au Smiley și Raluka? Dezvăluirea făcută de artistă: „Îl vedeam și îmi dădea și mie”

Raluka a dezvăluit ce dependență împărțeau ea și Smiley în timpul filmărilor pentru show-ul Superstar. Era ceva ce făceau în fiecare zi, chiar în timp ce colegii lor vorbeau.
07.07.2022 | 17:25
Ce dependenta comuna au Smiley si Raluka Dezvaluirea facuta de artista Il vedeam si imi dadea si mie
Raluca a dezvăluit dependența comună pe care o au ea și Smiley. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluka și Smiley au fost colegi la Superstar, iar în timpul filmărilor s-au ales și cu o mică dependență. Consumau în fiecare zi un anumit aliment, ori de câte ori camerele nu erau îndreptate către ei.

Ce obicei aveau Raluka și Smiley în timpul filmărilor pentru show-ul Superstar?

Raluka și Smiley au făcut parte din juriul show-ului de talente Superstar. Buni prieteni și în afara platoului, cei doi au început să împărtășească pasiunea pentru ciocolată, despre care acum glumesc și spun că a ajuns chiar o dependență.

ADVERTISEMENT

În fiecare zi, cei doi mâncau dulciuri și nu se puteau abține nici măcar în timpul filmărilor. Raluka a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că atunci când camerele nu erau îndreptate spre ei, profitau din plin.

„Cât timp am filmat la Superstar, stăteam unul lângă celălalt. Mâncam non-stop ciocolată, amândoi. În timp ce colegii noștri vorbeau, îl mai vedeam că desfăcea câte o ciocolățică jos și îmi dădea și mie”, a povestit Raluka.

ADVERTISEMENT

Raluka, aventură în subteran cu biciclete „împrumutate”

Colega Anei Baniciu de la Asia Express a povestit și cum a ajuns să se plimbe în parcarea subterană cu o bicicletă care nu îi aparținea. Aflată la cea mai bună prietenă a ei acasă, se plictiseau, așa că și-au găsit de lucru când au mers să arunce gunoiul.

„Eram într-o zi la ei acasă, la ea și la iubitul ei, Sami și stăteam și ne cam plictiseam. Ne-am uitat la un film, am băut un pahar de vin, nu mai știu exact ce s-a întâmplat și am zis să facem ceva. Sau trebuia Sami să ducă gunoiul, nu mai știu…Și ei au gunoiul în subteran. 

ADVERTISEMENT

Ne-am dus și, ideea este să nu vadă vecinii, e foarte urât ce am făcut. Am găsit niște biciclete, care nu erau legate, și ne-am dat prin subteran pe acolo în continuu”, a recunoscut Raluka.

Ce se ascunde în dulapurile din platoul emisiunii lui Măruță? Vedeta Pro TV a dezvăluit în direct

Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză artistei și i-a oferit un bol plin cu ciocolată, ocazie cu care a început să facă și inventarul dulapurilor. Astfel, printre dulciuri și popcorn, sertarele ascundeau și mai multe sticle cu alcool, primit în dar de la invitați, după cum a dezvăluit prezentatorul.

ADVERTISEMENT
măruță sticle emisiune dulapuri
Sticlele pe care Cătălin Măruță le-a scos din dulap.
Foto: captură Pro TV

„La noi, e ca la piață. Avem și căni tradiționale. Haideți, să le arătăm oamenilor ce mai avem noi în spate. Avem de toate. Scoate aici, ca să vadă oamenii.

Uite, cum se vine la emisiunea asta. Dacă unele sunt pe jumătate sau consumate, n-au nicio legătură cu noi, pur și simplu se evaporă”, a spus Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: