Life

Ce destinație de vacanță au ales Andreea Bănică și soțul ei. Locul este de vis și o noapte de cazare costă foarte mult

Ce destinație de vacanță au ales Andreea Bănică și soțul ei. Locul este de vis, iar o noapte de cazare costă foarte mult. Cei doi au plecat fără copii.
18.07.2022 | 12:13
Ce destinatie de vacanta au ales Andreea Banica si sotul ei Locul este de vis si o noapte de cazare costa foarte mult
Ce destinație de vacanță au ales Andreea Bănică și soțul ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au plecat împreună în vacanță, de data aceasta fără copii. Cei doi au ales o destinație de vis pentru a se relaxa.

Ce destinație de vacanță au ales Andreea Bănică și soțul ei

Cântăreața și partenerul ei de viață au lăsat copiii acasă și au plecat împreună în Sardinia, Italia, acolo unde se bucură de o vacanță de vis în doi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că ea și soțul ei nu au mers de mult timp într-o vacanță fără copii, iar acum au simțit nevoia.

Andreea Bănică le-a promis copiilor că vor merge împreună la un parc de distracții din Italia în septembrie, pentru ca aceștia să nu fie supărați că au rămas acasă.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor fi plecați timp de șapte zile și vor fi cu gândul la copii în tot acest timp.

“Am plecat în doi cum de mult nu am mai făcut-o, cu promisiunea către copii ca ii vom duce la Gardaland la distracție in septembrie.

Cred ca fiecare pereche are nevoie să își încarce bateriile pentru a avea energie pentru tot anul, deși niciodată nu este îndeajuns.

ADVERTISEMENT

Nu vom sta mult timp, 7 zile cu cu gândul la ei și vom descoperi Sardinia de pe mare de data asta.”, a transmis Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea
Andreea Bănică și Lucian Mitrea au plecat în Sardinia. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Prețurile din Sardinia nu sunt deloc mici. Pe această insulă, prețul la un hotel de stele este de 1.000 de euro pe noapte. La cele de cinci stele, prețurile sunt de 3.000 de euro pe noapte, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, împreună din perioada liceului

Andreea Bănică este împreună cu Lucian Mitrea încă din perioada liceului. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Artista era în clasa a X-a atunci când și-a întâlnit actualul partener de viață. S-au cunoscut la calul bobocilor, întrucât Lucian Mitrea era în clasa a IX-a, fiind mai mic cu câteva luni. Cântăreața a dansat cu vărul lui Lucian și a fost împreună cu el o perioadă.

Ulterior, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au început o relație și sunt împreună și în ziua de astăzi. Împreună au doi copii, Maria Sofia și Noah.

ADVERTISEMENT