Life

Ce dezamăgire a trăit Alex Nedelcu după ce a ratat finala Survivor România 2022.”N-am ieșit din cameră toată ziua”

Ce dezamăgire a trăit Alex Nedelcu după ce a ratat finala Survivor România 2022. Fostul Războinic a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți din acest sezon.
16.06.2022 | 20:24
Ce dezamagire a trait Alex Nedelcu dupa ce a ratat finala Survivor Romania 2022Nam iesit din camera toata ziua
Ce dezamăgire a trăit Alex Nedelcu după ce a ratat finala Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Nedelcu a fost eliminat de la Survivor România 2022 chiar înainte de finală, motiv pentru care a fost foarte dezamăgit.

Ce dezamăgire a trăit Alex Nedelcu după ce a ratat finala Survivor România 2022

“Am fost foarte dezamăgit pentru că mai aveam o singură zi și puteam să fiu în Finală. N-am ieșit din cameră toată ziua, am fost puțin în depresie câteva zile.

ADVERTISEMENT

Mai ales după ce am văzut câtă lume mă susținea și câți spuneau că nu trebuia să fiu eu eliminat.”, a declarat fostul concurent din tribul Războinicilor pentru ciao.ro.

De asemenea, Alex Nedelcu a slăbit foarte mult în cele aproape cinci luni petrecute în Republica Dominicană. Fostul concurent a scăpat de 20 de kilograme în aceste luni.

ADVERTISEMENT

Perioada petrecută în junglă l-a ajutat, totodată, să învețe multe lecții noi, zi de zi.

“Survivor, pentru mine, a însemnat 140 de zile pe insulă și 140 de lecții noi învățate în fiecare zi. Am slăbit mult de tot, 20 de kg. Când aveam 18 ani, aveam 78 de kg, iar acum m-am întors cu 75-76.”, a adăugat el.

Lipsa hranei a fost dificilă pentru toți concurenții, dar și dorul de familie, așa cum a recunoscut și Alex Nedelcu. Pe 7 mai, fiica lui a împlinit un an, iar el nu a putut să-i fie alături fizic.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, au existat și momente frumoase, cum ar fi unele dintre recompensele câștigate de-a lungul competiției.

“Cel mai dur moment trăit a fost lipsa hranei, în general, și dorul de familie. Atunci când fetița mea a făcut un anișor pe 7 mai mi-a fost foarte greu pentru că eram pe insulă și mă gândeam la ea.

ADVERTISEMENT

Cea mai frumoasă recompensă a fost excursia la Curacao, dar și excursia în Punta Cana la delfini.”, a explicat fostul Războinic în cadrul aceluiași interviu.

Alex Nedelcu, trist că a stat departe de fiica lui

Alex Nedelcu încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiica lui, din moment ce nu a văzut-o timp de cinci luni. Deși este trist că a pierdut momente importante din viața ei, acum încearcă să recupereze.

“Mă încearcă niște sentimente ciudate pentru că eu am pierdut primii pași, primii dințișori. Am pierdut 5 luni din viața ei. Dar acum încerc să recuperez și să stau cât mai mult cu Nati și să fiu tătic cu normă întreagă.”, a spus Nedelcu în cadrul aceluiași interviu.

Familia a fost cea care l-a încurajat să meargă la Survivor România, mai ales iubita lui, care a crezut în el încă de la început.

După participarea la reality show-ul de la Pro TV, Alex Nedelcu a fost plăcut surprins să vadă că are atât de mulți fani.

“Este un sentiment frumos și plăcut. Înseamnă că lumea m-a văzut la tv exact așa cum sunt eu.”, a adăugat fostul Războinic.

ADVERTISEMENT