Fotbal international

Ce dezastru! Soția lui Josip Ilicic l-a înșelat, iar atacantul Atalantei se gândește să se lase de fotbal

02.08.2020 | 15:31
Ce dezastru Sotia lui Josip Ilicic la inselat iar atacantul Atalantei se gandeste sa se lase de fotbal
Ce dezastru! Soția lui Josip Ilicic l-a înșelat, iar atacantul Atalantei se gândește să se lase de fotbal. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Josip Ilicic a avut un sezon fantastic la Atalanta, iar atacantul din Slovenia părea că este în stare chiar să mute munții, după forma arătată în ultimii ani.

Din păcate, un moment cumplit s-a întâmplat în viața lui, când și-a prins soția înșelându-l, după ce el dorea doar să-i facă o surpriză ajungând mai repede acasă.

ADVERTISEMENT

Pare o scenă desprinsă din filme, dar momentul a fost cât se poate de real, iar Josip Ilicic nu mai vrea să audă de fotbal și se gândește chiar să renunțe la frumoasa sa carieră, deși era curtat de mai multe cluburi importante din Europa.

Soția lui Josip Ilicic l-a înșelat, iar atacantul Atalantei vrea să renunțe la fotbal

Josip Ilicic a avut parte de un sezon impresionant la Atalanta, unde a reușit să înscrie 21 de goluri și a oferit 9 pase decisive în 34 de meciuri pentru echipa sa de club.

ADVERTISEMENT

Din păcate, viața nu ține cont de forma de pe terenul de fotbal, iar alegerile unei soții infidele nu pot fi trecute cu vederea, motiv pentru care Josip Ilicic se gândește chiar să renunțe la fotbal.

După ce în partida cu Valencia din optimile de finală ale Champions League a înscris patru goluri, fiind desemnat omul meciului, el era unul dintre principalele atuuri pentru care trupa lui Gian Pierro Gasperini spera la o surpriză în partida din „sferturi” cu PSG.

ADVERTISEMENT

„Ilicic e un jucător fundamental pentru noi şi a făcut o stagiune imensă. Echipa îl va suplini însă, la fel cum a făcut-o când a lipsit Zapata. Îi avem pregătiţi pe Gomez, Pasalic şi Malinovskyi”, a spus antrenorul Atalantei.

  • 32 de ani a împlinit Josip Ilicic pe 29 ianuarie

Are șanse mari să nu joace cu PSG

Dacă problemele de la PSG sunt legate de accidentarea lui Kylian Mbappe, problemele de la Atalanta sunt mult mai grave, pentru că sunt de natură psihologică, Josip Ilicic nu mai dorește să joace fotbal și ar refuza să evolueze în meciul cu PSG.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, chiar dacă oficialii clubului și coechipierii săi l-ar convinge să joace împotriva lui PSG, nu se știe cât de concentrat va mai fi Josip Ilicic la meci, după momentul dramatic prin care a trecut.

Reamintim că el a vrut să-și surpindă soția ajungând mai repede în Slovenia, dar a prins-o înșelându-l cu un alt bărbat.

Tina Ilicic. Sursă foto: zazoom.it
Tina Ilicic. Sursă foto: zazoom.it

Tina Ilicic, soția atacantului, are acum contul de Instagram privat, departe de ochii presei, dar este incredibil gestul ei, în condițiile în care cuplul are și doi copii.

  • 17.500.000 de euro este cota de piață a lui Josip Ilicic, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT