Life

Ce dezvăluire intimă a făcut Bursucu de la Kanal D. Puțini au curaj să recunoască așa ceva

Bursucu și-a deschis sufletul și a oferit informații despre care nu a vorbit până acum. Ce declarație a făcut prezentatorul de la Kanal D legat de viața privată.
15.07.2022 | 20:32
Ce dezvaluire intima a facut Bursucu de la Kanal D Putini au curaj sa recunoasca asa ceva
Bursucu, informații din viața privată. Ce a dezvăluit vedeta Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut o dezvăluire intimă în cadrul unei emisiuni online unde a fost invitat recent. Puțini au curaj să recunoască, mai ales că matinalul nu este genul de persoană care să vorbească foarte des despre viața personală.

Bursucu, informații din viața privată. Ce a dezvăluit vedeta Kanal D

Bursucu a mărturisit că a fost exagerat de gelos într-una dintre relațiile de dragoste pe care le-a avut. Coregraful susține că ajunsese să o controleze foarte mult pe iubita sa și chiar să-i umble în telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

„Am fost gelos, bolnav puțin. E o boală, dar m-am vindecat. Te scutură viața. În momentul în care mi-am dat seama că îmi pierd persoana pe care o iubesc cu adevărat, că a pus piciorul în prag. 

Eu eram obsedat. I-am căutat în telefon, nu am găsit nimic, dar, cu toate astea, mi se părea că orice era interpretabil. Atunci când tu ești bolnav, orice e interpretabil. Îmi făceam tot felul de scenarii.

ADVERTISEMENT

Urmăream când se conecta pe Whatsapp. Mi-a dat o pereche de șlapi mergători, fix mărimea mea. Aveau doar dus”, a declarat matinalul de la Kanal D în emisiunea moderată de Alexandra Ungureanu pe Youtube.

Bursucu, conștient de ”problema” sa. Ce a făcut vedeta

Bursucu și-a dat seama, din fericire, că are o boală pe care trebuie neapărat să o trateze în caz contrar va pierde și următoarea parteneră. Zis și făcut, a mers la psiholog pentru câteva ședințe și lucrurile s-au schimbat radical.

ADVERTISEMENT

„Când mi-am dat seama, m-am dus la psiholog și am luat câteva ședințe, vreo 4-5 luni cred și am reușit să mă vindec”, a completat prezentatorul.

În momentul de față, Bursucu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie de afaceri din Constanța. Andreea este cea care l-a făcut tată de fetiță în urmă cu 4 ani și care îl face fericit și îl iubește necondiționat.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D a cunoscut-o pe actuala iubită în urmă cu mulți ani, aceasta având și o fată mai mare dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT