Fotbal international

Ce dezvăluire! Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu face schimb de tricouri cu jucătorii lui AS Roma: “M-au ameninţat”

09.01.2020 | 22:37
Ce dezvaluire Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu face schimb de tricouri cu jucatorii lui AS Roma Mau amenintat
ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 21:45, AS Roma va primi vizita lui Juventus, iar Cristiano Ronaldo este una dintre principalele ameninţări pentru defensiva formaţiei de pe “Olimpico”. De când a ajuns în Serie A, CR7 nu a reuşit să marcheze în poarta romanilor, dar în trecut i-a trecut pe lista victimelor, iar un meci din 2007 l-a făcut să ia o decizie radicală: nu va face schimb de tricouri niciodată cu un fotbalist de la AS Roma.

Cristiano Ronaldo nu vrea să mai audă de jucătorii lui AS Roma

În primăvara lui 2007, Manchester United o umilea pe AS Roma în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scor 7-1, iar Cristiano Ronaldo marca două goluri şi oferea o pasă decisivă. Meciul de pe “Old Trafford” l-a făcut pe portughez să nu-şi mai dorească să fac schimb de tricouri cu fotbaliştii echipei din capitala Italiei.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a dezvăluit că atunci când Manchester United conducea cu 6-0, mai mulţi dintre jucătorii lui AS Roma l-au rugat să nu mai dribleze. În plus, portughezul a fost ameninţat că va fi rănit dacă nu se opreşte, ceea ce l-a scos din sărite pe fotbalistul “diavolilor”.

“La 6-0, mai mulţi adversari mi-au cerut să mă opresc. Unul dintre ei m-a implorat să nu mai driblez. Alţii m-au ameninţat că mă vor accidenta. Nu îmi doresc să fac niciodată schimb de tricouri cu vreun jucător de la AS Roma”, povestea Cristiano Ronaldo în decembrie 2018.

ADVERTISEMENT

A marcat cinci goluri împotriva lui AS Roma

De-a lungul carierei, Cristiano Ronaldo a marcat de cinci ori în poarta lui AS Roma, toate reuşitele venind în meciurile jucate în Liga Campionilor. În tricoul lui Manchester United, CR7 a înscris trei goluri şi i-a eliminat pe italieni în două sezoane consecutive în sferturile de finală din UEFA Champions League.

Cu Real Madrid, Cristiano Ronaldo a marcat alte două goluri în dubla din optimile de finală ale Ligii Campionilor din sezonul 2015-2016. În plus, atacantul de 34 de ani a mai reuşit să ofere o pasă de gol în manşa retur. Transferat la Juventus în vara anului 2018, Cristiano Ronaldo a jucat două meciuri împotriva lui AS Roma în Serie A, dar nu a reuşit să marcheze.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este în mare formă înainte de meciul cu AS Roma

Înainte de meciul cu AS Roma, Cristiano Ronaldo este în mare formă, motiv pentru care apărătorii formaţiei de pe “Olimpico” au toate motivele să se teamă. În primul meci al anului, Juventus – Cagliari 4-0, portughezul a reuşit să marcheze trei goluri şi să ofere o pasă decisivă.

De altfel, Cristiano Ronaldo a înscris opt goluri în ultimele cinci etape din Serie A, printre victimele lui numărându-se Sassuolo, Lazio, Udinese, Sampdoria şi Cagliari. Cu toate acestea, în ultimul meci al anului, Juventus a fost învinsă de Lazio în Supercupa Italiei, iar atacantul de 34 de ani a ratat şansa unui nou trofeu câştigat cu “Bătrâna Doamnă”.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Cristiano Ronaldo a marcat 15 goluri în cele 22 de meciuri jucate pentru Juventus. Două reuşite au venit în Liga Campionilor, în timp ce restul de 13 goluri au fost înscrise în Serie A. În prezent, CR7 este cotat la 75.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT