Life

Ce dezvăluiri intime a făcut Andra la Românii au talent: „Doar nu am fost atât de proastă să mă pup doar cu Măruță”

Andra a făcut dezvăluiri intime în cadrul emisiunii Românii au talent. După numărului unui concurent, a început o discuție despre numărul bărbaților cu care s-a sărutat vedeta.
08.04.2022 | 21:37
Ce dezvaluiri intime a facut Andra la Romanii au talent Doar nu am fost atat de proasta sa ma pup doar cu Maruta
Ce dezvăluiri intime a făcut Andra la Românii au talent. Sursa foto: Colaj Fanatik / Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Andra a făcut dezvăluiri intime la emisiunea Românii au talent. Vedeta a dat detalii despre câți bărbați a sărutat, după numărul unui concurent care a interpretat o piesă populară.

Andra, dezvăluiri intime la emisiunea Românii au talent. Ce a spus vedeta

Andrian Buzgan a creat controverse după piesa interpretată de el, în care apărea întrebarea „Andra, cu câți flăcăi te-ai sărutat?”.

ADVERTISEMENT

Reacția vedetei de la masa juraților a venit imediat, iar Andra s-a arătat deranjată de o asemenea discuție, despre care a comentat în spirit de glumă:

„E o vorbă: ce te *** pe tine grija cu câți m-am pupat eu? Vrei să scot lista? M-ai luat în evidență să îmi faci rău? Vrei să îmi faci probleme acasă? Nu vă faceți griji, că nu vă spun!”, a spus Andra.

ADVERTISEMENT

Jurații de la Românii au talent au început apoi să facă o dezbatere pe acest subiect, astfel că Andi Moiescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au întrebat care este numărul real al celor cu care s-a sărutat Andra înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță. „Nu începeți, nu fiți obraznici”, s-a opus Andra.

„Ea e de mică cu Măruță, câți ar putea să fie?”, a spus Mihai Bobonete. Apoi, Andra a vrut să facă lămuriri asupra subiectului, dar actorul a considerat că mai rău a făcut:

ADVERTISEMENT

„Dar vorbim de sărutare, da?”, a spus Andra, la care Bobonete a replicat: „În loc să te scoți, tu mai rău te afunzi?”.

De asemenea, și Smiley și Pavel Bartoș au luat parte de discuție, iar cântărețul a propus existența unui recensământ la nivelul membrilor juriului de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

„Să facem un recensământ la fiecare membru al juriului”, a propus Smiley.

De la discuție nu putea lipsi concurentul care a stârnit toată această controversă. Andrian Buzgan a concluzionat că Andra s-ar fi sărutat doar cu Cătălin Măruță.

„Este Măruță, eu așa cred”, a răspuns concurentul la întrebările din partea juraților.

Care este dezvăluirea făcută de Andra la Românii au talent

Răspunsul final a venit tot din partea Andrei, care nu a dat prea multe detalii, dar a afirmat cu certitudine că soțul ei nu este singurul bărbat cu care s-a sărutat.

„Nu oi fi așa proastă numai cu Măruță să mă pup. M-am pupat eu cu niște băieți, dar atât. Las-o așa!”, a spus Andra.

„De ar ști mama ce vorbesc aici: Tu fată, așa te-am crescut? Știe ce are, de mică am fost așa și în casă, copilul nebun al familiei!”, a mai spus vedeta.

Toată această discuție nu i-a adus însă concurentului cei patru de „Da” pe care și-i dorea. Acesta a primit doar trei, de la Andra, Mihai Bobonete și Andi Moiesescu. Lui Dragoș Bucur nu i-a plăcut reprezentația.

ADVERTISEMENT
Tags: