Life

Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu. Prezentatorul tv a ajuns pe mâna medicilor în vacanța din Maldive

O vacanță exotică s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Liviu Vârciu. Prezentatorul tv a ajuns pe mâna medicilor, după toate cele întâmplate.
31.01.2023 | 09:45
Ce diagnostic a primit Liviu Varciu Prezentatorul tv a ajuns pe mana medicilor in vacanta din Maldive
Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu din partea medicilor în Maldive. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și iubita sa, Anda Călin au plecat într-o vacanță de vis în Maldive. Ce s-a întâmplat mai departe, probabil știți deja.

Vacanța din Maldive, un coșmar pentru Liviu Vârciu

În urmă cu doar câteva ore, Liviu Vârciu era disperat și le-a împărtășit fanilor săi întreaga întâmplare. Se pare că prezentatorul tv a adormit cu aerul condiționat pornit, iar mai apoi s-a trezit cu fața umflată. 

ADVERTISEMENT

Credea că l-a tras curentul și că lucrurile se vor redresa, însă mai apoi, fața a început să i se învinețească, lucru care l-a speriat și mai tare.

În tot acest timp însă, Anda Călin a preferat să își vadă de vacanța ei, în timp ce prezentatorul tv a ales să apeleze la ajutorul medicilor pentru ca situația să nu devină una mai gravă.

ADVERTISEMENT

“Dacă erați îngrijorați, să fiți, că nu m-am dezumflat prea mult și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. (…). Cică suntem în Maldive, umflat la ochi”, a povestit Liviu Vârciu, în mediul online.

Ce diagnostic i-au pus medicii din Maldive lui Liviu Vârciu

Și iată că prezentatorul tv a decis că are nevoie de un consult de specialitate. Într-o postare pe contul personal de Instagram, Liviu Vârciu le-a dezvăluit urmăritorilor săi că, din fericire, nu este nimic grav și că medicii i-au recomandat să nu mai stea la soare.

ADVERTISEMENT

Făcând haz de necaz, Liviu Vârciu spune că întreaga situație l-a făcut să arate mult mai tânăr, în special când acesta iese afară doar pe întuneric.

Cât despre Anda Călin, prezentatorul tv spune că iubita sa nu este deloc îngrijorată și că se bucură de vacanța de vis, în timp ce el trebuie să fie extrem de atent, în casă, ferit de lumină.

ADVERTISEMENT

“La lumina asta zici că sunt tinerel. Vedeți? Important e că mi-au dispărut cearcănele, nu mai sunt înăuntru. (…) Și doamna (n.r. Anda Călin) e foarte frumoasă, uitați-vă. Nu e atentă la ce spun eu, e atenta la peisaje că ea n-a mai văzut.

Cam asta e, deci stați liniștiți, că sunt bine. Mi-au spus să nu mai stau la soare, o să-mi bag capul în nisip ca struțul. Și stau așa până apune soarele și pe urmă poc, ies.”, le-a povestit Liviu Vârciu, urmăritorilor săi, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT