Life

Ce diagnostic a primit Sebastian Dobrincu de la medicii români după accidentarea de la Survivor România. Din păcate, veștile nu sunt bune

Ce au constatat doctorii în cazul situației lui Sebastian Dobrincu după eliminarea de la Survivor România. Anunțul trist.
21.01.2023 | 14:35
Ce diagnostic a primit Sebastian Dobrincu de la medicii romani dupa accidentarea de la Survivor Romania Din pacate vestile nu sunt bune
Ce au constatat doctorii în cazul situației lui Sebastian Dobrincu după eliminarea de la Survivor România. Anunțul trist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce diagnostic a primit fostul Faimos din Republica Dominicană de la medicii români după accidentarea suferită în timpul unei probe. Din păcate, veștile nu sunt bune după ce tânărul a apărut cu o orteză la gleznă.

Ce au constatat doctorii în cazul situației lui Sebastian Dobrincu după eliminarea de la Survivor România. Anunțul trist

Sevastian Dobrincu a revenit în țară după eliminarea de la Survivor România și a apărut în cadrul unei emisiuni unde a precizat că urmează să realizeze o intervenție chirurgicală. Diagnosticul primit este de ruptură de placă plantară.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, artistul așteaptă rezultatul final al RMN-ului pentru a vedea cu exactitate cât de gravă este situația sa în urma accidentării din Republica Dominicană.

„Diagnosticul urmează să îl aflăm după RMN. Abia ce l-am făcut. Ruptură de placă plantară. Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat, am plâns în hotel în Domincană. Am vrut să stau acolo să trăiesc experiența vieții.

ADVERTISEMENT

Eu m-am urcat pe pilonul de lemn și am alunecat. M-am dus pe spate, am căzut, dar era o bucată de lemn și mi-am prins glezna acolo, iar când m-am întorc”, a declarat Sebastian Dobrincu în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Sebastian Dobrincu, despre reacomodarea după Survivor România

Sebastian Dobrincu se reacomodează la condițiile din confortul casei, sublinind că în junglă i-a plăcut foarte mult. Fostul Faimos de la Survivor România ar da orice să se întoarcă în competiția sportivă moderată de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, milionarul în euro a mai declarat că s-a bucurat din plin de experiența de la Pro TV, unde a făcut echipă cu Vica Blochina, Jorge, Carmen Grebenișan, Ionuț Iftimoaie și multe alte vedete autohtone.

„Sunt foarte emoționat. Reîncep o integrare socială. Acolo mâncam ca tribalii, cu toporul. Mi-am luat o salată în aeroport și am mâncat-o cu mâna, iar oamenii ceilalți cu tacâmuri.

ADVERTISEMENT

Mâine mă întorc în Dominicană dacă îmi dați un picior de rezervă!”, a mai adăugat Sebastian Dobrincu în același show de televiziune.

ADVERTISEMENT