Life

Ce diferență de vârstă e între Gabriela Cristea și Tavi Clonda, de fapt: ”Eu sunt mai copilăroasă”

Care este diferența de ani dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea de la Antena Stars spune că e mai infantilă.
11.07.2023 | 08:15
Ce diferenta de varsta e intre Gabriela Cristea si Tavi Clonda de fapt Eu sunt mai copilaroasa
Care este diferența de ani dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea de la Antena Stars spune că e mai infantilă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă este între fosta soție a regretatului Marcel Toader și actualul partener de viață, de fapt. Vedeta susține că este mai copilăroasă decât tatăl fiicelor sale, cu care formează un cuplu de ani buni.

Care este diferența de ani dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea de la Antena Stars spune că e mai infantilă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți de ceva vreme și au o familie fericită, însă puțini știu care este diferența de ani dintre cei doi. Prezentatoarea de la Antena Stars spune că e mai infantilă decât artistul.

ADVERTISEMENT

Celebra moderatoare TV are 48 de ani, fiind născută pe 26 octombrie 1974, în timp ce soțul său, are 43 de ani. Asta înseamnă că bruneta este mai mare cu 5 ani decât cântărețul alături de care a devenit mamă de două ori.

Cu toate acestea prezentatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi – Dublu sau nimic spune că nu a simțit deloc această diferență de vârstă. Vedeta de la Antena Stars este fericită și împlinită împreună cu Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

„El este mai mic decât mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodată diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, spunea la un moment dat Gabriela Cristea, conform kanald.ro.

Cum a început relația amoroasă dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de mulți ani, cununia civilă având loc în anul 2015. Cea religioasă s-a desfășurat mai târziu, relația amoroasă dintre ei decurgând frumos. Nașii lor sunt Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT

S-au cunoscut pe platourile de filmare, unde vedeta modera o emisiune matrimonială, în timp ce artistul făcea parte din formația care întreținea atmosfera. Bruneta tocmai trecuse printr-un divorț dureros și cântărețul avea o relație.

În cele din urmă a pus punct legăturii amoroase pe care o avea, nedorindu-și să meargă mai departe pentru că nu este genul care să joace la mai multe capete. Artistul a simțit că își dorește o familie cu renumita moderatoare tv.

ADVERTISEMENT

„Ne pregăteam să intrăm în direct. Și ne-am uitat unul la altul și…ăla a fost un prim sărut așa, de o secundă două. Furat așa, ca de copiii. Din ăla sincer. Ascuns așa, că nu știa nimeni atunci.

Nu voiam să afle presa, mă rog, a fost o perioadă în care nu ne-am ascuns, dar ne-am ferit”, a declarat soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, pe Youtube.

ADVERTISEMENT