Life

Ce diferență de vârstă este între Gina Pistol și Smiley. Cu câți ani este mai mic artistul față de soția sa

Care este diferența de ani dintre Gina Pistol și Smiley. Prezentatorul de la Pro TV este mai mic decât partenera de viață.
27.05.2023 | 14:32
Ce diferenta de varsta este intre Gina Pistol si Smiley Cu cati ani este mai mic artistul fata de sotia sa
Care este diferența de ani dintre Gina Pistol și Smiley. Prezentatorul de la Pro TV este mai mic decât partenera de viață. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă este între moderatoarea de la Chefi la cuțite și tatăl fiicei sale. Cu câți ani este mai mic artistul față de soția sa. Vedetele din showbiz-ul românesc formează un cuplu de mai bine de 6 ani și jumătate.

Care este diferența de ani dintre Gina Pistol și Smiley. Prezentatorul de la Pro TV este mai mic decât partenera de viață

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte multă vreme, în ciuda diferenței de ani dintre ei. Blondina are 42 de ani, în timp ce prezentatorul de la Pro TV este mai mic decât partenera de viață.

ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț este născut pe 27 iulie 1983, ceea ce înseamnă că în momentul de față are 39 de ani. Moderatoarea de la Chefi la cuțite este mai mare cu 2 ani și 7 luni decât bărbatul care i-a devenit soț în cursul zilei de sâmbătă, 27 mai 2023.

Apropierea dintre cei doi a început treptat, dragostea fiind din ce în ce mai puternică pe zi ce trece, mai ales că sunt și părinții unei fetițe. Josephine Ana a venit pe lume în urmă cu mai bine de 2 ani, pe 9 martie 2021.

ADVERTISEMENT

Micuța i-a unit mai mult ca niciodată, dovadă că Gina Pistol și Smiley au decis să facă pasul cel mare. Cununia civilă și cea religioasă au loc în aceeași zi, artistul spunând că nașii de cununie sunt niște prieteni foarte apropiați.

Smiley, aprecieri pentru Gina Pistol

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină.

ADVERTISEMENT

De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio.

Are foarte multe calități ca femeie și ca om”, a mărturisit Smiley în urmă cu ceva vreme despre relația cu Gina Pistol, în podcastul lui Damian Drăghici de pe Youtube. Cântărețul a mai subliniat că nu a fost dragoste la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a reușit să-l cucerească în cele din urmă după ce i-a făcut găluște cu prune. Desertul a fost pe placul îndrăgitului artist și de atunci au început să fie tot mai apropiați pentru că se simpatizau de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT