Life

Ce diferență de vârstă există, de fapt, între Dragos Bucur și soția sa, Dana Nălbaru. Fosta interpretă de la Hi Q este mai mare

Câți ani diferență sunt între artista Dana Nălbaru și soțul ei, Dragoș Bucur. Cei doi sunt împreună de aproape două decenii
13.01.2024 | 14:00
Ce diferenta de varsta exista de fapt intre Dragos Bucur si sotia sa Dana Nalbaru Fosta interpreta de la Hi Q este mai mare
Ce diferență de vârstă există între Dragoș Bucur și soția lui. Sursa foto: Facebook, captură Youtube
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. În ciuda faptului că sunt persoane publice, cuplul este destul de discret atunci când vine vorba de viața privată. Cei doi nu au pus niciodată accent pe diferența de vârstă dintre ei, considerând că alte aspecte sunt mult mai importante pentru relația lor.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, dragoste la prima vedere

Dana Nălbaru și soțul ei au o poveste desprinsă parcă din filme. Cei doi s-au întâlnit atunci când se așteptau cel mai puțin, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Câțiva ani mai târziu, fosta solistă de la HiQ și Dragoș Bucur au o familie superbă.

ADVERTISEMENT

Dana și Dragoș s-au întâlnit în traficul din Capitală. Totul se întâmpla pe vremea când artista făcea parte din trupa HiQ. Fiind extrem de populară, era imposibil să nu fie remarcată, inclusiv în aglomerația din București.

Dragoș Bucur a recunoscut în podcastul lui Cătălin Măruță că o știa pe Dana de la televizor, așa cum o știa toată lumea. Cei doi au dat nas în nas în traficul din Capitală, mai exact în zona Regie.

ADVERTISEMENT

Se pare că Dana Nălbaru a fost cea care a preluat frâiele situației și a făcut primul pas. Dragoș nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a-și da seama că artista este sufletul lui pereche. Drept dovadă, la cinci zile de când s-au cunoscut, a urmat cererea în căsătorie.

Cuplul are mai bine de 18 ani de relație

Înainte de a o cunoaște pe Dana, Dragoș era destul de sceptic când auzea de ideea de căsătorie. Însă, artista l-a convins că este persoana potrivită cu care să plece la drum.

ADVERTISEMENT

Dana și Dragoș au o relație superbă, iar conexiunea dintre ei este la fel de puternică ca în prima zi. Fiind împreună de 18 ani, nu este de mirare că cei doi se completează de minune și au ajuns să se înțeleagă din privire.

Între Dana și partenerul ei este diferență de un singur an, artista fiind mai mare decât soțul ei. Însă, cei doi nu au pus niciodată accentul pe această diferență și au considerat mereu că totul este doar un număr.

ADVERTISEMENT

Dana și Dragoș își respectă fiecare decizie pe care o iau și nu își impun nimic unul celuilalt. Drept dovadă, atunci când vedeta și-a schimbat religia, Dragoș nu a făcut acest pas. Nici nu a simțit nevoia unei astfel de schimbări și nici nu a fost presat de partenera lui.

Cuplul își crește cei trei copii în cele mai bune condiții pentru dezvoltarea lor. Cei mici sunt școliți acasă, iar performanțele lor nu sunt deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună...
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună de la transferul la Tottenham
Medic român, anchetat în UK pentru ce le făcea băieților în cabinet, pentru...
Medic român, anchetat în UK pentru ce le făcea băieților în cabinet, pentru „plăceri sexuale”. Acum lucrează în România
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica...
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica lui fiică
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în...
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în magazinele din toată ţara
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple....
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple. Ce ar trebui să faceți dacă se udă telefonul, de fapt?
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Cătălin Măruţă a răbufnit: Este o bazaconie, este o mare tâmpenie fără sens
Cătălin Măruţă a răbufnit: Este o bazaconie, este o mare tâmpenie fără sens
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Artistul pare...
Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Artistul pare mai bătrân cu 25 de ani și este de nerecunoscut. În această perioadă nu a mâncat nimic
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta