Life

Ce diferență de vârstă există între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cuplul face furori la America Express

Cătălin Scărlătescu este ceva mai mare decât iubita lui, Doina Teodoru, parteneră și în show-ul America Express de la Antena 1.
28.01.2023 | 11:25
Ce diferenta de varsta exista intre Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru Cuplul face furori la America Express
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, concurenți la America Express. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul din cele mai sudate cupluri de la America Express. Cei doi formează o pereche atât în reality-show-ul în care trebuie să supraviețuiască în țări străine, fără niciun ban la îndemână, cât și în viața reală.

Cătălin Scărlătescu, cu 17 ani mai mare decât Doina Teodoru

Ei bine, între cei doi este o diferență considerabilă de ani, dar vârsta nu a stat nicio secundă în calea fericirii lor, având în vedere cât de bine închegată pare relația lor.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu este născut pe 20 iulie 1972, deci are 50 de ani, iar Doina a venit pe lume pe 15 noiembrie 1989. Doina are, așadar, 33 de ani. Prin urmare, vedeta e mai mică decât Scărlătescu cu 17 ani!

În aventura mexicană, nu totul a fost doar lapte și miere. Chiar bucătarul de la „Chefi la cuțite” a recunoscut că au fost momente tensionate între el și iubita sa.

ADVERTISEMENT

Discuțiile în contradictoriu au fost recunoscute și de Doina, care a spus că amândurora le place să se tachineze, iar apoi poate ieși cu scântei de la niște simple glumițe.

Cei doi au avut câteva dispute la America Express

Cei doi au vorbit pentru revista Viva! despre experiența prin care au trecut în America Latină și cât de mult i-a provocat ca și cuplu acest show tv.

ADVERTISEMENT

„În America Express am avut câteva (n.r. certuri). Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec.

Dar în America unde să plec?! Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare. Asta ne-a ajutat, de fapt, să mergem înainte”, a spus Scărlătescu pentru revista menționată.

ADVERTISEMENT

„Este adevărat, eu și Cătălin am avut ceva dispute, dar împrejurările acolo sunt de așa natură și, când ajungi la limitele respective, ai două opțiuni: fie treci de ele, fie rămâi acolo”, a declarat și Doina Teodoru.

 

ADVERTISEMENT