Life

Ce diferență de vârstă există între Mihai Mărgineanu și soția sa. Andreea este cu mult mai tânără

Mihai Mărgineanu și soția sa Andreea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Ce diferență de vârstă există însă între ei?
24.04.2023 | 11:21
Ce diferenta de varsta exista intre Mihai Margineanu si sotia sa Andreea este cu mult mai tanara
Ce diferență există între Mihai Mărgineanu și soția sa. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai apreciați artiști, dar și actori din România. Nu puțini sunt cei care îi știu piesele pe de rost. De asemenea, el este apreciat și pentru rolul pe care îl are în serialul fenomen Las Fierbinți de la Pro Tv.

Ce diferență de vârstă există între Mihai Mărgineanu și soția sa

Despre soția lui Mihai Mărgineanu nu se cunosc însă chiar atât de multe detalii. Faimosul cântăreț, actor, dar și pilot și-a cunoscut marea iubire cu ani buni în urmă. Deși se știau din vedere însă, din cauza diferenței de vârstă, timpul avea să îi aducă împreună ani mai târziu.

ADVERTISEMENT

Mihai Mărgineanu este căsătorit cu Andreea, iar împreună, aceștia au doi copii. Recent, faimosul actor din serialul Las Fierbinți a vorbit despre căsnicia sa, dar și despre povestea de dragoste dintre el și marea sa iubire.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008. Au avut o nuntă de vis chiar pe plaja din Vama Veche. Povestea lor începe însă cu ani mai devreme, după cum povestește faimosul actor. Cei doi se cunosc încă din 1983, fiind vecini.

ADVERTISEMENT

Ea locuia la etajul 10, el la etajul 8 în aceeași scară. Diferența de vârstă era însă una destul de mare, astfel că actorul nu a fost interesat de ea. El avea 14 ani, ea doar 7 ani, deci diferența de vârstă dintre Mihai Mărgineanu și soția lui este de 7 ani.

Chiar și așa, actorul a observat-o atunci pe mama Andreei. Toată lumea, inclusiv tatăl și mama sa o considerau o femeie frumoasă. Și alți vecini roiau în jurul ei, însă nimeni nu avea să știe că aceasta va deveni soacra lui ani mai târziu.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut cei doi

”Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară. Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea.

Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera, soacră-mea!”, a mărturisit artistul într-un interviu acordat viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cum au ajuns cei doi împreună? Andreea s-a mutat la București, iar în anul 2005, ea și Mihai Mărgineanu aveau să se întâlnească la Teatrul Național, la o piesă de teatru. În doar trei ani a venit și cel mai important eveniment din viața lor.

Mihai Mărgineanu a iubit-o din prima clipă

Aceștia s-au căsătorit la Vama Veche, iar de atunci sunt de nedespărțit. Chiar Mihai Mărgineanu recunoaște că a avut norocul să își iubească soția din prima clipă. Mai mult de atât, el a povestit într-o emisiune recentă că nu a fost îndrăgostit.

Pentru actorul din Las Fierbinți, îndrăgostitul și dragostea sunt lucruri complet diferite. ”Mie mi se pare că îndrăgostitul cu dragostea nu au treabă una cu alta, îndrăgostitul e o stare pe care foarte multă lume o consideră dragoste.

Nu, e total diferit, după părerea mea umilă, un bătrân trecut prin viață. Am avut noroc s-o iubesc din prima, și atunci orice mi-ar face ea eu tot o iubesc, nu am ce să-i fac. Faptul c-o iubesc este un noroc”, a declarat Mihai Mărgineanu.

ADVERTISEMENT