Life

Ce diferență mare de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Câți ani îi despart pe cei doi

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de ceva vreme, în ciuda diferenței de vârstă care-i desparte. Cu câți ani este mai mică actrița față de juratul de la Chefi la cuțite?
14.06.2022 | 07:40
Ce diferenta mare de varsta este intre Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru Cati ani ii despart pe cei doi
Cu câți ani este mai mică Doina Teodoru față de Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul bucătar și câștigătoarea iUmor 2017 sunt împreună de o perioadă bună și s-au afișat în public, chiar dacă până acum cheful a fost extrem de discret cu viața sa personală. Cei doi fac echipă în emisiunea America Express.

Cu câți ani este mai mică Doina Teodoru față de Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu se mai ascund de ochii curioșilor și se bucură de povestea lor de dragoste. Juratul de la Chefi la cuțite și fosta concurentă de la Antena 1 se iubesc în ciuda diferenței de vârstă.

ADVERTISEMENT

Actrița, care a făcut parte din multe proiecte realizate de Mihai Bendeac, este mai mică cu 17 ani decât bucătarul. Frumoasa șatenă are 32 de ani, în timp ce partenerul de viață, un nume cunoscut în domeniul culinar, are 49 de ani.

Diferența de vârstă nu este deloc o problemă pentru cei doi îndrăgostiți care se bucură de timpul petrecut împreună atât în țară, cât și în vacanțe. Au mers în Thailanda, dar și în Grecia de când formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă inițial Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu s-au afișat și au vrut să fie discreți, ulterior au apărut în emisiunea Prețul cel bun, moderată de Liviu Vârciu. În prezent, filmează pentru America Express.

De cât timp formează un cuplu Cătălin Scărlatescu și Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru par să fie de nedespărțit de când drumurile li s-au întâlnit pe litoralul românesc. Mai exact, s-au cunoscut în Vama Veche acolo unde cea care a făcut primii pași a fost concurenta de la iUmor.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la o simplă fotografie pe care au făcut-o împreună în urmă cu aproximativ un an, iar de atunci au început să comunice. Ambii au fost susținuți de prieteni, mai ales că au foarte multe lucruri în comun.

„Ne leagă marea, pentru că acolo ne-am cunoscut, bărcile, plimbările, mâncarea și petrecerile, cam tot. Ea muncește mult, eu la fel. Venim din două lumi diferite, dar se amestecă la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Ea e pe scenă, eu sunt pe o altă scenă, bucătăria asta tot o scenă e, mi-am făcut o scenă unde să mă joc și eu”, a declarat în urmă cu puțin timp juratul de la Antena 1 pentru revista viva.ro.

Cine este Doina Teodora, iubita lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, s-a făcut remarcată în cadrul show-ului iUmor, pe care l-a câștigat în anul 2017. După ce a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 20.000 de euro, a apărut într-un serial realizat de Mihai Bendeac.

Vedeta este originară din Galați, dar locuiește de ani buni în București unde cochetează cu actoria. A colaborat cu mai multe teatru, printre care se numără Teatrul de Comedie, Teatrul Principal sau Teatrul Mic.

A studiat Arta actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale, fiind o femeie talentată și frumoasă care i-a fermecat pe jurații de la iUmor în urmă cu circa 5 ani.

Mihai Bendeac a declarat la momentul respectiv că nu a mai întâlnit o femeie cum este Doina Teodoru, alături de care a jucat în producția Băieți de oraș. Actrița a interpretat rolul iubitei comediantului Micutzu.

ADVERTISEMENT