Life

Ce diferență mare de vârstă este între Tavi Colen și logodnica sa, Emma de la ZU. Artistul a dezvăluit unde va avea loc nunta

Diferența de vârstă dintre Tavi Colen și logodnica sa, Emma de la ZU. Cântărețul a dezvăluit unde va avea loc nunta cu partenera lui.
19.06.2024 | 16:38
Ce diferenta mare de varsta este intre Tavi Colen si logodnica sa Emma de la ZU Artistul a dezvaluit unde va avea loc nunta
Tavi Colen și Emma de la Zu sunt împreună de 16 ani. Surs foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Tavi Colen, detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Emma de la Zu. Fostul artist de la ”Talisman” formează de 16 ani un cuplu cu frumoasa prezentatoare, în pofida diferenței de vârstă, și nu au avut parte de nuntă până în prezent.

Tavi Colen și Emma se pregătesc de nuntă?

Tavi Colen are numai cuvinte de laudă la adresa Emmei, care înainte să-i fie logodnică i-a fost fană. Au început o idilă după ce solistul a divorțat de prima soție, care i-a dăruit un fiu pe nume Mario, și care are acum 17 ani.

ADVERTISEMENT

Emma și Tavi s-au îndrăgit din prima clipă. Chimia dintre ei a fost mai puternică decât diferența de vârstă de 21 de ani. Emma are 35 de ani, iar Tavi Colen 51. Întrebat despre căsătorie, interpretul a dezvăluit că este deja căsătorit în fața Lui Dumnezeu cu prezentatoarea, doar că au în plan și o petrecere de nuntă.

Se gândesc să organizeze evenimentul pe malul unei mări sau pe malul unui lac. Nu este nimic bătut în cuie încă, mai ales că Emma nu ar fi pus presiune niciodată pe umerii lui Tavi pentru a face o nuntă și inclusiv una fastuoasă.

ADVERTISEMENT

”Eu îi spun că este iubita mea frumoasă și bună, pentru că este foarte bună la suflet. (…) Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu, ne-am logodit, avem verighetele sfințite, ne-am cununat la preot.

(…) Ema nu m-a presat niciodată și nici nu spune că-și dorește. (…) Vrem să facem un fel de petrecere de nuntă, toată lumea să vină pe malul unei mări, nu știu, am vorbit despre asta, vorbim mereu, sau pe malul lacului, la Bittman de exemplu.”, a spus Tavi Colen pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Tavi Colen, gelos pe soția sa? Ce îi reproșează mereu

Tavi Colen a vobit și despre gelozie în interviul pentru sursa menționată. Recunoaște că trăiește și acest sentiment, dar nu la fel de des ca înainte. Ceea ce îl supără mai tare la Emma este vestimentația ei, nu prea feminină.

”Sunt gelos, dar nu fac urât. Înainte făceam foarte urât, dar acum nu. Dacă îți spun care este cel mai des motiv de ceartă, pe mine mă eneverează aproape în fiecare zi un singur lucru la ea: că se îmbracă lălâi. Cu tricouri și cămăși de-ale mele…”, a mai declarat interpretul.

ADVERTISEMENT
Tags: