News

Ce dorea să să se facă Alexandra Măceșanu! Culmea ironiei! Unchiul fetei a făcut dezvăluirea!

01.08.2019 | 20:38
Ce dorea sa sa se faca Alexandra Macesanu Culmea ironiei Unchiul fetei a facut dezvaluirea

Alexandra Măceșanu, fata presupus a fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, vorbea cu părinții săi că vrea să se facă polițistă, când va fi mare! Dezvăluirea a fost făcută chiar de către unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, care a spus că fata era pasionată de filme polițiste, dar și horror.

Alexandra Măceșanu voia să se facă polițistă

”Cât cinică poate să fie soarta! Alexandra era foarte pasionată de filmele polițiste și de cele de groază. Asta era plăcerea ei, când avea timp liber, să se uite la filme polițiste și de groază. Vă dați seama cât de cinică este soarta asta? Vă închipuiți ce a putut să simtă în acele momente de groază?”, a spus Alexandru Cumpănașu, în direct la România TV.

”Alexandra le spunea părinților săi că vrea să se facă polițistă, fiind foarte pasionată de filmele de acest gen, cu investigații”, a mai declarat Alexandru Cumpănașu.

Alexandra Măceșanu voia să se facă polițistă
Alexandra Măceșanu voia să se facă polițistă

Luiza Melencu visa să fie asistentă medicală

De cealaltă parte, Luiza Melencu, fata de 18 ani presupus a fi fost ucisă de același Gheorghe Dincă, dorea să lucreze în domeniul medical. Mama fetei a spus că fiica ei ar fi vrut să se facă asistentă medicală.

Gheorghe Dincă le-a declarat procurorilor DIICOT că le-a ucis pe cele două fete. Pe Luiza a spus că a ucis-o, iar corpul său fără viață l-ar fi aruncat în râul Olt. La reconstituire însă, acesta le-a spus procurorilor că ar fi aruncat corpul tinerei pe un drum lăturalnic, spre Dunăre.

Despre Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, criminalul a spus că a ucis-o și i-a incendiat trupul. Procurorii nu par să fi găsit rămășițe umane în niciunul dintre cele două cazuri. Mai mult, unchiul fetei spune că Gheorghe Dincă ar fi protejat de autorități, iar legăturile dintre el și mai multe persoane sus puse vor fi făcute publice zilele următoare!