Sport

Ce dorință are Anca Serea de Crăciun. Și-a făcut deja planul, dar nu depinde de ea: „Oricum plecăm cu mașina”

14.12.2020 | 10:30
Ce dorinta are Anca Serea de Craciun Sia facut deja planul dar nu depinde de ea Oricum plecam cu masina
ADVERTISEMENT

Anca Serea se pregătește de Crăciun și are planuri mari cu familia, doar că nu depinde totul de ea! Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV a vorbit pentru FANATIK despre una din marile ei dorințe pentru aceste sărbători.

Soția lui Adi Sînă și-a făcut deja câteva planuri pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, însă nu se poate baza pe ele deocamdată din cauza pandemiei de coronavirus, căci situația restricțiilor se schimbă deja de la o oră la alta, de la o țară la alta.

ADVERTISEMENT

Vedeta vrea să plece cu toată familia ei în Austria, la munte, Viena fiind unul din orașele preferate ale soților Serea-Sînă. Deși ar fi putut opta pentru călătoria cu avionul, Anca a fost reticentă căci e destul de speriată de zbor.

Anca Serea vrea să plece în Austria de Crăciun

„Ne-am dori să mergem afară. Probabil o să mergem în Austria. Ne-am fi propus să mergem la Viena și apoi la schi. Oricum plecăm cu mașina și sunt un pic speriată de avion. Dacă situația ne va permite, în funcție de ce restricții se vor impune din cauza pandemiei, vom petrece sărbătorile afară”, a dezvăluit Anca Serea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De când a izbucnit pandemia, Anca și-a protejat copiii ca o leoaică. Nu e de mirare că și pentru vacanța plănuită a luat măsuri, având în vedere că are o familie numeroasă, călătoria cu avionul fiind prea puțin probabilă.

anca serea
Anca Serea și-a decorat casa ca într-un basm de Crăciun. Foto: Instagram

A revenit de curând pe micile ecrane

Anca Serea are 6 copii minunați (David, Leah, Moise, Noah, Ava și Sarah), iar opțiunea de a merge cu toții cu o mașină mare în străinătate de Crăciun este fără doar și poate cea mai safe variantă pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a revenit de curând pe micile ecrane și a pus un pariu că mai poate dovedi ceva în televiziune la vârsta de 40 de ani. Anca prezintă în fiecare weekend știrile din sport de la Prima TV, începând cu weekend-ul care a trecut.

 

Tags: