Life

Ce dorință le-a îndeplinit Mirela Vaida copiilor ei la prima oră a zilei: „M-au înnebunit”

Mirela Vaida le-a îndeplinit o dorință copiilor ei la prima oră a zilei. Prezentatoarea a împărtășit momentul cu fanii de pe Instagram.
07.10.2021 | 11:24
Ce dorinta lea indeplinit Mirela Vaida copiilor ei la prima ora a zilei Mau innebunit
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida le face mereu pe plac copiilor ei. Prezentatoarea de la Antena 1 a postat pe Instastory o imagine în care îi duce la școală pe micuți, însă nu oricum.

Vedeta a mărturisit că prichindeii și-au dorit foarte tare să ajungă la școală cu microbuzul, iar Mirela s-a conformat.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea de la Acces direct nu a avut încotro, spunând că au înnebunit-o de ceva vreme cu această idee.

Mirela Vaida și-a dus copiii la școală cu microbuzul

„M-au înnebunit că vor cu microbuzul școlii. Azi am stat cuminței și l-am așteptat”, a scris Vaida pe fotografia în care copiii ei stau la intrarea în mașină.

ADVERTISEMENT

Mirela are o relație cu totul specială cu copiii ei. Prezentatoarea de televiziune a învățat să-și împartă timpul între muncă și familie și, chiar dacă uneori e obosită, reușește să facă față tuturor situațiilor.

Mirela și soțul ei, Alexandru, au împreună trei copii minunați. Cea mare, Carla, are deja 6 anișori, iar frățiorii ei, Vladimir și Tudor Ștefan au 4, respectiv 2 anișori.

ADVERTISEMENT

Viața cântăreței de muzică populară s-a schimbat destul de mult de când a devenit mămică. Deși are deja trei copilași pe care îi iubește ca pe ochii din cap, Mirela nu ar spune nu unui al patrulea copil.

mirela vaida
Mirela Vaida își duce aproape zilnic copiii la școală. Foto: Instagram

Prezentatoarea și soțul ei au în plan încă un copil

Femeia a spus în urmă cu ceva vreme că soțul ei își dorește neapărat încă o fetiță. Nu ar fi de mirare să aflăm că Mirela ar putea rămâne însărcinată cu încă un copil.

ADVERTISEMENT

„Eu i-am alăptat pe toţi până la aproape un an, pe fiecare în parte, şi asta înseamnă să te dedici. Înseamnă o oboseală acumulată. De aici trebuie să plecăm. Dar da, în plan noi mai avem.

Vedem ce se întâmplă peste vreo doi ani şi dacă ne mai hotărâm să îl facem şi pe al patrulea, Noi nu stăm de două ori pe gânduri”, a spus Mirela într-un interviu pentru ziarul Click.

Mirela Vaida nu este împlinită doar pe plan familial, ci și din punct de vedere profesional. Pe lângă emisiunea pe care o prezintă în fiecare zi de la ora 16:30, îndrăgita vedetă joacă și în musicaluri.

Piesa de teatru „Acces direct la… muzică” s-a bucurat de un real succes anul acesta, Mirela reușind să își urmeze și visul de a juca pe scenă.

ADVERTISEMENT