Life

Ce dramă a trăit Dorel Vișan. Actorul și-a pierdut soția din cauza unei boli înfiorătoare. „Despărțirea a fost foarte tragică”. Video

Dorel Vișan a trecut prin clipe extrem de grele după moartea soției, iar el suferă chiar și acum, la 27 de ani de la moartea acesteia. Tocmai de aceea, el nu a vrut să se mai căsătorească.
29.03.2022 | 13:06
Ce drama a trait Dorel Visan Actorul sia pierdut sotia din cauza unei boli infioratoare Despartirea a fost foarte tragica Video
Ce dramă a trăit Dorel Vișan. Actorul și-a pierdut soția din cauza unei boli înfiorătoare. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Dorel Vișan încă suferă foarte mult după moartea soției sale, deși au trecut 27 de ani de atunci. Actorul nu s-a putut recăsători niciodată.

Dorel Vișan nu s-a mai putut recăsători după decesul soției. Care este motivul

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, actorul a dezvăluit că nu s-a mai căsătorit din nou pentru că nu concepe o a doua căsnicie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta a spus că a ținut foarte mult la relația cu soția lui și, deși și-ar fi dorit să rămână singur, nu a putut face acest lucru. Dorel Vișan recunoaște că are „prietene” alături de care trece prin viață, dar ține foarte mult la moralitate și la discreție.

„Nu mi-am putut închipui că un om se poate căsători a doua oară, mai ales când despărțirea a fost foarte tragică. Am ținut atât de mult la relația noastră, dar nu am putut să trăiesc singur.

ADVERTISEMENT

Am avut prietene și am și astăzi. Problema este ca această viață să fie discretă și sa fie în limitele moralei creștine și a moralei omenești. Mi-am mutat gândurile și acțiunile în alte zone”, a declarat el, în cadrul emisiunii citate.

Dorel Vișan, declarații despre căsătorie. Cum vede el o căsnicie

Căsătoria este similară cu o școală neîncetată, în care nu te oprești niciodată din a învăța lucruri, doar că în acest caz nu este vorba despre materii, ci despre persoana de lângă noi.

ADVERTISEMENT

Opinia lui Dorel Vișan este că iubire se stinge la un moment dat, dar trebuie să rămână intact respectul, deoarece el este, de fapt, cel fundamental într-o căsnicie.

„Am considerat întotdeauna căsătoria că este o școala continuă și fără sfârșit în care fiecare învață de la celălalt.

ADVERTISEMENT

În căsătorie lucrul fundamental este respectul, iubirea se topește, dar respectul trebuie să rămână până la capăt”, a mai spus Dorel Vișan în emisiunea de la Kanal D.

Soția lui Dorel Vișan s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. Maria Vișan i-a dăruit acestuia trei copii.

ADVERTISEMENT