News

Ce dramă a trăit Florina Cercel! Soţul ei a murit de aceeaşi boală care a răpit-o şi pe ea

30.07.2019 | 11:21
Ce drama a trait Florina Cercel Sotul ei a murit de aceeasi boala care a rapito si pe ea
A murit Florina Cercel. Actrița avea 76 de ani

O veste tristă a căzut ca un trăznet peste lumea teatrului, întrucât s-a stins din viață Florina Cercel, răpusă de o boală cumplită, cancer bronho-pulmonar. A fost, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite actrițe, cu sute de roluri interpretate magistral pe cele mai importante scene ale țării, însă puțină lume știe, că zâmbetul și buna dispoziție de care nu se putea lepăda niciodată ascundeau și o mare dramă.

Soțul Florinei Cercel a fost răpus de aceeași boală necruțătoare

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, marea doamnă a teatrului românesc povestea cu sinceritate despre cel mai grea încercare la care a supus-o viața de-a lungul timpului. Este vorba despre momentul în care și-a pierdut primul soț, care s-a stins, culmea, în urma aceleiași afecțiuni necruțătoare, actrița având atunci doar 29 de ani.

A fost cu adevărat cea mai mare iubire a mea, m-a văzut pe stradă şi s-a îndrăgostit de mine. Mi-a făcut o curte de modă veche, chiar şi pentru vremea aceea”, a povestit actrița. Ea a primti un bilet după câteva zile: „Sunt doctorul Perian Ioan Liviu, sunt admiratorul dumneavoastră secret. Pe 7 ianuarie e ziua mea şi aş fi foarte onorat dacă aţi veni la petrecere. Nu m-a lăsat din braţe, nu am mâncat, nu am băut nimic. Apoi m-a condus acasă, iar mama era îngrijorată că nu ştia nimic de mine. El a intrat, s-a prezentat şi m-a cerut de nevastă. Ne-am căsătorit cam după un an. Din păcate, s-a îmbolnăvit de cancer bronho-pulmonar, fără să fie fumător.În opt luni a murit. Nu am mai urcat pe scenă, acolo, la Timişoara, de atunci, din 9 mai 1972”, a mărturisit Florina Cercel.

Florina Cercel nu înceta să zâmbească, deși purta în suflet o mare dramă
Florina Cercel nu înceta să zâmbească, deși purta în suflet o mare dramă

Florina Cercel: „Aș fi avut acum un băiat de peste 45 de ani”

Dispariția fulgerătoare a fostului soț nu este singurul moment delicat prin care a trecut Florina Cercel de-a lungul timpului. Însărcinată în doar șase săptămâni, marea actriță și-a pierdut copilul, din cauza unui turneu extrem de solicitant.

Aș fi avut azi un băiat în vârstă de peste 45 de ani. Aș fi dorit să fiu mamă. Am o rezervă necheltuită de iubire față de copii”, a mai spus Florina Cercel, precizând că a avut parte în viață și de numeroase momente fericite: „Nu sunt singură, am o nepoată, o strănepoată, o soră care are și ea familia ei, pe Thomas, un pisoi cu ochii albaștri. Însă, odată cu plecarea mamei dintre noi, eu și sora mea ne-am mai îndepărtat, ea era liantul dintre noi”.

 

„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și...
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute de mii de euro pentru a rezolva probleme în justiție
Secretul unei omlete perfecte. Marile greșeli de evitat
Secretul unei omlete perfecte. Marile greșeli de evitat
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă