ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Ce DUEL la Roland Garros! Djokovic şi Nadal se pot întîlni mai devreme ca niciodată!

Tragerea la sorţi de la Roland Garros de pe tabloul masculin a fost una dură pentru campionul en-titre, Rafael Nadal. Cîştigător în 9 din ultimele 10 ediţii de la Internaţionalele Franţei,...
Autor: Marian Popovici | 22.05.2015 | 13:38
Ce DUEL la Roland Garros! Djokovic şi Nadal se pot întîlni mai devreme ca niciodată!

Tragerea la sorţi de la Roland Garros de pe tabloul masculin a fost una dură pentru campionul en-titre, Rafael Nadal. Cîştigător în 9 din ultimele 10 ediţii de la Internaţionalele Franţei, Nadal are o formă mai slabă, fiind abia pe locul 7 ATP. 

ADVERTISEMENT

Rafa Nadal şi liderul mondial Novak Djokovic se pot întîlni încă din sferturile de finală. Cei doi nu s-au mai întîlnit aşa devreme de 8 ani, ultimul duel în sferturi fiind în 2007 la Roma. Djokovic ţinteşte trofeul de la Roland Garros, singurul care îi mai lipseşte din carieră. Cîştigătorul acestui meci va putea evolua în semifinale împotriva lui Andy Murray.

Rafael Nadal are o singură înfrîngere în toată cariera la Roland Garros, singurul care l-a învins la Paris fiind Robin Soderling în optimi, în anul 2009. În afară de acea ediţie, Nadal a cîştigat toate cele 9 ediţii la care a participat.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!