Life

Ce e bine să porți în noaptea de Revelion în funcție de zodie. Ce culoare aduce noroc în 2022

Noaptea dintre ani aduce o serie de superstiții, dar ce este bine să faci sau ce ținută trebuie să alegi până la urmă? Un astrolog cunoscut ne spune de ce trebuie să ținem cont.
31.12.2021 | 15:06
Ce e bine sa porti in noaptea de Revelion in functie de zodie Ce culoare aduce noroc in 2022
ADVERTISEMENT

Alexandra Coman, un astrolog renumit pe Youtube, ne dezvăluie ce e bine să purtăm în noaptea de Revelion în funcție de zodie. În plus, cititorul în stele spune care sunt culorile anului 2022.

Dacă unii oameni sunt de părere că e bine să ai bani în buzunar de Revelion, astrologul este de cu totul altă opinie și crede că o brățară cu cristale aduce stabilitate, notează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

Ce e bine să ai în noaptea dintre ani în funcție de zodie. Astrologul Alexandra Coman dezvăluie totul

Berbec

Relațiile sunt reactivate în noaptea de Revelion, de aceea e bine să porți culori pastelate, cum ar fi verde deschis, lila, galben, roz. Culoare roșie nu este interzisă.

Taur

2022 este anul schimbărilor, multe lucruri vor fi complet diferite. E recomandat să porți ținute negre, roșu închis, vișiniu sau verde închis pentru că ajută la anocare.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor ca totul să funcționeze bine în noul an, de aceea mixează pe haine sau accesorii albastru închis sau auriu.

Rac

Transformare, reinventare și ascensiune în plan profesional, așa arată 2022 pentru tine. Culorile purtate de Revelion trebuie să fie alb, gri sau argintiu.

ADVERTISEMENT

Leu

Susținerea în 2022 vine după ce activezi sectorul prietenilor, al afacerilor și lucrului în echipă. Pentru a merge totul ca pe roate poartă mov, violet, roșu puternic, portocaliu sau auriu.

Fecioară

Te bucuri de protecție divină și conectare cu realitatea. E indicat ca în noaptea dintre ani să porți haine sau accesorii indigo sau verde deschis.

ADVERTISEMENT

Balanță

Anul 2022 aduce reinventare și transformări la nivel fizic și mental. Roșu și culorile pastelate, în special galben, portocaliu sau auriu sunt cele pe care trebuie să te axezi.

Scorpion

2022 se anunță grozav și cu mult noroc, spun astrele. Pentru a atrage câștiguri materiale îmbracă de Revelion haine cu verde, negru, maro închis sau albastru.

Săgetător

Finalul de an este memorabil și intens. Turcoaz, galben sau roșu închis sunt culorile care te fac remarcat în perioada ce vine.

Capricorn

Transformările ce vin sunt axate pe zona casei: mutare sau redecorare. Este un an al conștientizării, iar culorile care te susțin sunt auriu, argintiu, portocaliu, roșu, alb, galben sau gri.

Vărsător

2022 este concentrat pe dragoste, creativitate și pasiuni. Vocea interioară devine răsunătoare. Culorile care te prind sunt portocaliu, galben, auriu. Mixează și pe accesorile rotunde, roșu, mov și ametist.

Pești

Verde închis te ajută să vindeci trupul și spiritul, în timp ce albastru este pentru conectarea cu divinitatea. Violet e pentru protecţie, iar roşu aduce hotărâre şi determinare.

ADVERTISEMENT