Life

Ce e bine să porți în noaptea de Revelion în funcție de zodie. Culoarea aceasta aduce noroc în 2023

Fiecare zodie are culoarea sa norocoasă, iar dacă o porți în noaptea de Revelion îți va aduce mai multe beneficii decât ți-ai putea imagina.
30.12.2022 | 07:30
Ce e bine sa porti in noaptea de Revelion in functie de zodie Culoarea aceasta aduce noroc in 2023
Ce să porți de Revelion în funcție de zodie. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Alegerea unei ținute pentru Revelion poate fi o adevărată corvoadă, mai ales pentru doamne și domnișoare, dar și domnii țin de cele mai multe ori să arate bine într-o seară atât de importantă. Prin urmare, dacă ai nevoie de un mic ajutor, află că poți opta să te îmbraci în culoarea potrivită zodiei tale, așa te vei asigura și că vei avea noroc.

Ce culoare să porți în noaptea dintre ani în funcție de zodia ta

Zodia în care te-ai născut poate spune multe despre tine ca persoană. Influențează personalitatea, meseria potrivită sau chiar viitorul.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, există și o culoare destinată fiecărui semn zodiacal. Purtată în noaptea de Revelion, aceasta îți va aduce noroc și unde mai pui că va face și mai ușoară alegerea ținutei perfecte.

Nimic nu reprezintă mai bine sufletul unui Berbec decât culoarea roșie. Culoarea entuziasmului și a afirmației, îți va stârni natura activă și pofta de viață, iar norocul îți va surâde în anul care vine.

ADVERTISEMENT

Verdele hrănește spiritul activ al Taurului. Poartă un articol vestimentar de această culoare și asigura-te că pășești cu dreptul în 2023.

Galbenul declanșează gândurile strălucitoare ale Gemenilor. Așa că dacă vrei să fii inspirat în perioada următoare, îmbracă-te în această culoare de Revelion .

ADVERTISEMENT

Albul și argintiul sunt numai mai bune pentru a spori creativitatea și intuiția Racului. Combinate în ținuta pentru petrecerea serii dintre ani, ele vor face ca dragostea să curgă pentru tine la cel mai profund nivel.

Auriul a fost întotdeauna un simbol al puterii și cui i se potrivește mai bine dacă nu regelui junglei? Inima caldă a Leului este întărită de această culoare, așa că fă-ți curaj să o porți.

ADVERTISEMENT

Albastrul, culoarea care aduce noroc în anul 2023

Maroul și verdele țin Fecioara cu picioarele pe pământ și ancorată în realitate. Alege o ținută în care să combini aceste două culori și asigură-te că 2023 va fi anul tău.

Balanțele sunt reprezentate de roz, dar și de albastru, culoarea norocoasă a anului 2023. Aceste culori te fac mult mai liniștit și te vor ajuta să te redescoperi în anul următor.

Negrul misterios îl menține pe Scorpion curios și concentrat. Poate că nu pare cea mai veselă culoare, însă dacă o porți de Revelion ai toate șansele să vezi lucrurile mai clar și dincolo de aparențe.

Pentru noi orizonturi și perspective de viitor, dacă ești Săgetător, poartă neapărat cel puțin un obiect de culoare violet, căci aceasta semnifică abundența și sporește norocul.

Griul ajută Capricornii să găsească calea cea mai practică de urmat în viață. Poartă-le de Anul Nou pentru avea cel mai mare avânt în anul următor.

Albastrul este și de partea Vărsătorului. Alege-l pentru ținuta din ultima zi din 2022 și vei fi mult mai inspirat în proiectele pe care le ai în plan. Te vei bucura de un flux lin de idei, pe care să le utilizezi în conversațiile cu oamenii din jur,

Verdele aduce vindecare și conectează Peștii cu subconștientul lor. Purtat de Revelion reprezintă renașterea, inspirația și încurajează energiile pozitive, astfel încât să te bucuri de nou început în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT
Tags: