Fotbal intern

Gigi Becali a confirmat FANATIK! Cere 20.000.000 de euro pentru transferul lui Florinel Coman

07.10.2019 | 12:20
Florinel Coman la finalul meciului jucat de FCSB cu Milsami Orhei. Ce echipă din Portugalia a vrut să-l transfere în vară. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunţa la începutul lunii iunie că FCSB a primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru Florinel Coman, iar FANATIK a aflat care este echipa din Portugalia care a înaintat propunerea înaintea Campionatului European U21 găzduit de Italia şi San Marino şi unde “Mbappe de România” a ajuns cu naţionala de tineret până în semifinale.

UPDATE, 7 octombrie, ora 12.20. Gigi Becali a confirmat informația oferită de FANATIK pe 29 iulie 2019. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că în acest moment solicită pentru transferul lui Florinel Coman 20.000.000 de euro, dar că suma ar putea crește dacă internaționalul român va reuși să înscrie în meciurile echipei naționale a României. ‘El e jucător de 20.000.000 de euro în acest moment. Dacă joacă Florinel nu are cum să piardă România. El nu mai e Mbappe, e Neymar. Inventează goluri, driblează. El nu poate să fie nici Mbappe și nici Neymar, dar eu cred că are calitățile și caracteristicile lui Neymar. Florinel Coman o să fie mare, mare, mare fotbalist. El are 21 de ani și face tot ce vrea el pe teren. Nu știu pe ce sumă o să îl vând.  Poate să fie 10, 20, 50, 80 de milioane de euro. Totul depinde de el. Dacă dă gol la echipa națională crește prețul’, a spus Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ: 29 IULIE 2019, ORA 19.02

Ce echipă din Portugalia a oferit o sumă uriaşă pentru a-l transfera pe Florinel Coman de la FCSB

“Nu ştiu nimic de Galatsaray, ştiu de altcineva. Am primit ieri de la cineva o ofertă verbală, să spunem, din Portugalia, de 8 milioane şi am spus că nu-l dau. Am spus că Man, Moruţan, Coman…nu vorbim despre ei decât de la 30 – 40 de milioane în sus”, a spus Gigi Becali pe 4 iunie 2019, conform TV Digi Sport.

FANATIK a aflat că Sporting Lisabona, echipă pentru care au jucat Cristiano Ronaldo şi Marius Niculae şi care a fost antrenată de Ladislau Boloni, este formaţia din Portugalia care a oferit nu mai puţin de 8 milioane de euro în schimbul transferului lui Florinel Coman, unul dintre cei mai buni jucători din lotul antrenat de Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT
Ioan Hora şi Florinel Coman în timpul meciului Sepsi OSK - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Ioan Hora şi Florinel Coman în timpul meciului Sepsi OSK – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali a cerut 20 de milioane de euro

Gigi Becali nici nu a vrut să audă de posibilitatea de a-l vinde pe Florinel Coman cu 8 milioane de euro, iar FANATIK a aflat că latifundiarul le-a transmis că nu renunţă la serviciile internaţionalului român U21 dacă nu primeşte în schimbul său minim 20 de milioane de euro, sumă considerată prea mare de oficialii lui Sporting Lisabona. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi nu mai puţin de 3 milioane de euro în schimbul transferului lui “Mbappe de România” de la FC Viitorul Constanţa.

În sezonul 2018 – 2019, Sporting Lisabona a terminat pe locul 3 în clasamentul Liga NOS, cu 74 de puncte, la 11 în spatele celor de la FC Porto şi la 13 în urma campioanei Benfica. Formaţia care a oferit 8 milioane de euro pentru transferul lui Florinel Coman este calificată în Grupele Europa League în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a cerut de la Galatsaray 4 milioane de euro

Înainte ca Florinel Coman să fie vândut la FCSB, Gică Hagi a negociat cu Galatasaray pentru transferul internaţionalului român U21 şi le-a cerut turcilor  4 milioane de euro, dar negocierile nu s-au finalizat şi Coman a ajuns la gruparea patronată de Gigi Becali.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com
  • 5 meciuri, două goluri şi o pasă decisive are Florinel Coman la FCSB în sezonul 2019 – 2020
  • 30.06.2022 este data la care îi va expira contractul cu FCSB
ADVERTISEMENT