Fotbal international

Ce echipă îi face nopțile albe lui Guardiola! Nu a uitat de ea nici după victoria din Champions League. „Dacă aveam VAR și atunci”

21.02.2019 | 10:03
Guardiola încă nu a uitat de eliminarea de anul trecut din meciul cu Liverpool

Manchester City a învins-o pe Schalke, dar nopțile albe în cazul lui Pep Guardiola vin de la o altă echipă. Antrenorul cetățenilor nu a avut prea mult de comentat la adresa arbitrajului în  urma partidei cu nemții, deși motive ar fi fost, dar tehnicianul a readus aminte de o altă întâlnire. Una de tristă amintire pentru el și pentru fanii lui City. Anul trecut, Liverpool o întâlnea pe Manchester într-un joc în care Guardiola a reclamat o flagrantă greșeală de arbitraj.

”A fost penalty la faza lui Otamendi. Dacă aveam VAR și sezonul trecut împotriva lui Liverpool poate că s-ar fi schimbat rezultatul, așa.. Eu sunt un mare fan al sistemului VAR. Al doilea este penalty clar și offside. Dacă tot ne plângem de VAR atunci poate aici, la faza offside-ului, dar cartonașul roșu este, în mod evident, cartonaș roșu. Noi am primit golurile, noi am făcut faza cartonașului, nu VAR. Atunci când un sistem nou este implementat e ca la un antrenor nou. Toată lumea se așteaptă ca tu să câștigi fiecare meci cu 6-0. VAR are nevoie de timp, va fi din ce în ce mai bun. Arbitrul mi-a spus că aparatul la care trebuia să urmărească reluările era stricat, dar eu susțin inițiativa. Arbitrul are nevoie de ajutor și asta intenționează VAR să facă”, a declarat Guardiola.

Ce echipă îi face nopțile albe lui Guardiola! Guardiola
Pep Guardiola crede că VAR ajută fotbalul

Ce echipă îi face nopțile albe lui Guardiola!

Pep Guardiola s-a arătat dezamăgit de cele două goluri încasate de echipa lui. City s-a impus până la urmă în deplasarea de la Schalke. „Știu cât este de dificil să joci în Germania. N-au avut un șut pe poartă, dar au marcat de două ori. Dacă mai marcau și a treia oară sau a patra oară atunci cred că eram eliminați. Fanii ne pot ajuta acum la manșa retur”, a mai spus Guardiola.

  • 3 goluri a marcat Manchester City în deplasarea de la Schalke

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri