Life

Ce echipă obține imunitatea și pornește spre Georgia la Asia Express

Concurenții au continuat cursa pe ultima parte a traseului din Turcia. Prima echipă care a reușit să câștige biletele pentru Georgia a fost cea alcătuită din Mihai și Elwira Petre.
18.10.2021 | 15:16
Ce echipa obtine imunitatea si porneste spre Georgia la Asia Express
ADVERTISEMENT

Mihai și Elvira Petre nu mai au nicio emoție. Au reușit să obțină pașaportul spre noua țară unde se desfășoară Drumul Împăraților, Georgia. Aceștia au fost cei mai rapizi și au câștigat Imunitatea pusă în joc.

Până acum două echipe au părăsit competiția.

În ediția 18 a sezonului 4 Asia Express Drumul împăraților, Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat amuleta. Astfel, au pornit cu un avantaj în următoarea probă. În plus, au primit și 1000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ce echipă obține imunitatea și pornește spre Georgia la Asia Express

Irina Fodor a avut o veste care nu i-a bucurat pe concurenții de la Asia Express.

“Nu vreau să sune amenințător, dar nu știu dacă toți veți vedea Georgia. Cine își dorește cu adevărat va avea multe ocazii să demonstreze că își dorește să meargă până la capăt”, le-a transmis prezentatoarea.

Vedetele vor avea parte de noi provocări solicitante în ultima etapă care se desfășoară în Turcia. Toți vor încerca să dea tot ce au mai bun, pentru că de această dată în cufărul securizat diamantul este roșu.

ADVERTISEMENT

Printre provocările pe care le vor primi, una va fi extrem de amuzantă. Fiecare trebuie să-și acorde note în funcție de gradul de simpatie, iar micile conflicte nu pot lipsi.

“Dacă ar trebui să ieșim în față să începem să motivăm ar fi foarte rău. Pentru că toată lumea cred că se ascunde după deget, așa cum și noi o facem uneori”, va mărturisi Eliza Natanticu.

ADVERTISEMENT

Concurenții trebuie să mai treacă și printr-o altă probă care va fi destul de solicitantă. Aceasta este legată de Amazoanele Războinice, care se crede că își luau puterea din alune de aur.

Astfel, vedetele care se luptă pentru a trece în următoarea etapă, din Georgia, trebuie să găsească alunele de aur în borcane pline cu pastă de alune. Vor folosi un lasou pentru a trage borcanele cu fructele de aur, cât și cu pietre prețioase.

ADVERTISEMENT

Toți vor încerca să îndeplinească cât mai repede misiunea, pentru că miza este uriașă. Imunitatea.

În ediția de pe 17 octombrie, Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat Jocul pentru Amuletă, după ce s-au luptat cu Adriana Trandafir și Maria Speranța. 

ADVERTISEMENT