Simona Halep

Ce echipă susține Simona Halep în perioada de criză: „Felicitări, deși nu înțeleg ce se întâmplă pe teren”

21.03.2020 | 18:17
Ce echipa sustine Simona Halep in perioada de criza Felicitari desi nu inteleg ce se intampla pe teren
ADVERTISEMENT

Simona Halep a transmis un mesaj de felicitare echipei de fotbal australian Port Adelaide, care a debutat cu o victorie în noul sezon. Într-o perioadă în care toate turneele de tenis au fost suspendate, Halep recunoaște că urmărește activitatea formației din orașul natal al lui Darren Cahill.

Simona Halep, fan al fotbalului australian

Pandemia de coronavirus a suspendat multe dintre competițiile sportive, inclusiv cele mai importante turnee de tenis, dar Simona Halep a găsit o modalitate de a-și petrece timpul liber.

ADVERTISEMENT

Sportiva a transmis, pe contul oficial de Twitter, un mesaj de felicitare pentru clubul de fotbal australian Port Adelaide, originar din orașul natal al antrenorului său, Darren Cahill.

Chiar dacă recunoaște că nu stăpânește regulile fotbalului australian, Simona Halep admite că a urmărit, din România, debutul în noul sezon al celor de la Port Adelaide, consemnat cu o victorie în fața lui Gold Coast Suns.

ADVERTISEMENT

Felicitări, Port Adelaide, pentru debutul în noul sezon. Nu sunt convinsă că înțeleg exact ceea ce se întâmplă pe teren, dar vă urmăresc și vă încurajez din România”, a transmis Simona Halep pe Twitter, alături de o poză cu Darren Cahill.

Darren Cahill a reacționat rapid la mesajul Simonei Halep, transmițând în secțiunea de comentarii: „Frumoasa Simo”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a jucat la Adelaide în startul sezonului

După perioada de pre-sezon în care s-a pregătit în Dubai, Simona Halep a debutat oficial în sezonul 2020 chiar în Australia, la Adelaide.

Datorită statutului de favorită doi, sportiva din România a intrat direct în optimile turnelui, unde a învins-o în minimum de seturi, 6-4, 7-5, pe Ajla Tomljanovic.

ADVERTISEMENT

Simona Halep avea să se oprească în sferturile competiției de la Adelaide, după ce a cedat în fața Arynei Sabalenka, 4-6, 2-6, sportiva față de care și-a luat revanșa în sferturile de la Dubai, turneu pe care l-a și câștigat după o finală cu Elena Rybakina.

  • 2 este locul ocupat de Simona Halep în ierarhia WTA
ADVERTISEMENT