Cum joacă Dan Petrescu în CFR Cluj – Young Boys! Pe cine mizează în atac. Fanatik confirmat

EXCLUSIV FANATIK
Andrei David   
în Europa League
29/10/2020, 20:47
Cum joacă Dan Petrescu în CFR Cluj – Young Boys! Pe cine mizează în atac. Fanatik confirmat EXCLUSIV FANATIK
CFR Cluj-Young Boys Berna Live video ora 22:00. În căutarea celei de-a doua victorii. Mario Rondon este omul potrivit la locul potrivit în atacul clujenilor. Foto: CFR Cluj Facebook

Dan Petrescu nu va schimba „primul 11“ în meciul cu elveţienii de la Young Boys. FANATIK a afla că „Bursucul“ va trimite în teren aceeaşi garnitură care a început în victoria cu 2-0 de la ŢSKA Sofia, chiar dacă Omrani s-a antrenat normal.

UPDATE, 29 octombrie, ora 20:48 / Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate încă de dimineaţă, Dan Petrescu va folosi acelaşi prim “11” ca la partida cu ŢSKA Sofia.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Hoban, Djokovic – Păun – Rondon, Debeljuh


ŞTIRE INIŢIALĂ – 29 octombrie, ora 09:43

Billel Omrani a fost unul dintre oamenii esenţiali în campania europeană precedentă, dar a lipsit la Sofia din cauza unei accidentări. FANATIK a aflat că francezul a revenit la antrenamente, dar se va afla pe banca de rezerve la start meciului cu elveţienii.

CFR Cluj – Young Boys se joacă joi, 29 octombrie, de la 22:00, pe terenul campioanei României. Meciul contează pentru a doua etapa din grupa A a Ligii Europa.

Dan Petrescu nu schimbă echipa câştigătoare

Antrenorul clujenilor va miza pe echipa câştigătoare de la Sofia. Astfel că în „primul 11“ vor apărea Bălgrădean, Susic, Vinicius, Burcă, Camora, Deac, Hoban, Djokovic, Păun, Rondon şi Debeljuh.

Bălgrădean a avut o evoluţie bună în duelul cu bulgarii, motiv pentru care aştepta chiar şi o convocare la echipa naţională. Până atunci însă, va apăra din nou în Europa.

În faţa lui se va afla o linie experimentată de patru fundaşi: Susic, Vinicius, Burcă şi Camora fiind titularii de drept. De altfel, cei patru au fost titulari în ultimele trei partide europene disputate de campiona României. Oricum, în centrul defensivei, Petrescu nu avea prea multe variante după ce l-a pierdut pe Mike Cestor, al cărui diagnostic a fost prezentat în exclusivitate de FANATIK.

  • Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Hoban, Djokovic – Păun – Rondon, Debeljuh

Dan Petrescu mizează pe experienţă în toate compartimentele

La mijloc, Djokovic, Hoban şi Deac formează o linie trei, iar în faţa lor, Alexandru Păun va face legătura cu atacul. Şi aici, Dan Petrescu mizează pe experienţă. Linia de trei are o medie de vârstă înaintată, cu Djokovic mezin la 30 de ani. Deac are 34, iar veteranul Hoban a ajuns deja la 37, dar e, în continuare o piesă de bază, mai ales după plecarea lui Bordeianu la arabi.

Alexandru Păun, 25 de ani, este cel care trebuie să furnizeze baloane celor doi atacanţi: experimentatul Rondon, 34 de ani, şi Debeljuh, cel mai tânăr titular, la cei 24 de ani ai săi.

Billel Omrani, unul dintre cei mai importanţi oameni de atac din lotul clujenilor, va privi startul partidei de pe banca de rezerve, chiar dacă e refăcut 100% şi a reînceput antrenamentele.

  • 31,09 ani este media de vârstă a titularilor lui Dan Petrescu
Închide ×